Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Kresličské práce a projektovanie pozemných stavieb či rekonštrukcií.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Geologické práce. Inžiniersko-geologické prieskumy a sanačné opatrenia, zisťovanie stability územia.

Murárske práce Elektromontáže Elektrorevízia Maliarske práce Upratovacie práce

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť

-geologický a geofyzikálny prieskum -hydrogeológia -korózny prieskum -kontrola vykonávania zlepšovania vlastností zemín -návrhy a kontrola injektáží zemín -diagnostika zaťaženia životného prostredia -diagnostika stavebných konštrukcií -meranie integrity pilot -georadarová diagnostika -servis trhacích prác -meranie bludných ...

Architektonicko - projekčná kancelária. Architektúra, projekcia. -koncepčná príprava -štúdia, ekonomické súvahy -všetky stupne projektovej prípravy -zabezpečenie stanovísk dotknutých orgánov štátnej správy a správcovia inžinierskych sietí -vybavenie územného rozhodnutia, stavebného povolenia, zadania a prípravy stavby -autorský a ...

Sprostredkovateľské služby. Špecializovaný maloobchod. Dizajnérska návrhová činnosť. Výroba architektonických modelov. Projektovanie pozemných stavieb.

Stavebné posúdenie objektov Zameranie stavby Projektová dokumentácia Energetické audity Zaistenie financovania (vybavenie preklenovacieho úveru a pod.)

Telekomunikačné služby, informačné a databázové systémy či internetové aplikácie.

Výstavba bytových aj nebytových objektov na kľúč. Murárske, obkladačské, inštalatérske, maliarske, natieračské a stolárske práce.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Spracovanie stavebných rozpočtov, položkových výkazov výmer, súpisov prác a cenových ponúk.

Ponúkame prácu traktorbagrom NH 110. Vykonávame búracie, demolačné a stavebné práce.

Hydrogeológia, ekológia, sanácia. Práca, služby, prieskum, projekcia -súvisiace s ochranou podzemných vôd a horninového prostredia -riešenie sanácie znečistenia. Komplexné služby v odbore: -hydrogeológia -hydrochémia. Vyjadrenie k odberom a vypúšťaniu vôd. Kontrola nepriepustnosti nádrží a nádrží.

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Služby: - hydrogeologický prieskum prostých a minerálnych vôd vrátane jej ochrany - poradenstvo v oblasti balených vôd.

Geometrické plány - vytyčovanie, geodetické práce.