Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Projektová činnosť vo výstavbe. Spracovanie dokumentácie. Rokovania s orgánmi štátnej správy.

Služby - geodetické práce - digitálne zameranie objektov - projektové práce

Služby: - projektová, inžinierska činnosť - geodetické práce - komplexné služby pri výstavbe - oznámenie pred začatím výstavby.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov -Činnosť technických poradcov v oblasti stavebníctva a architektúry -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Riešenie pre životné prostredie. Hodnotenie vplyvov, krajinné plánovanie. Pedológia a geológia. Záhradná architektúra a aplikovaná ekológia.

Služby: - geodetické, zememeračské práce - komplexné pozemkové úpravy.

- rodinné domy na kľúč - projekcia - inžiniering - vizualizácia - realizácia stavieb - ELASTOLITH - obchodné zastúpenie pre HK a PCE - prevádzka kaviarne

Geodetické práce - geometrické plány na delenie pozemkov, vyznačenie stavieb v katastri nehnuteľností, vecné bremená, vytýčenie hraníc pozemkov. Tvorba polohopisu a výškopisu, zakladanie stavieb, zameranie inžinierskych sietí, skutočného prevedenia stavieb.

Služby: - geodézia - geodetické práce

-Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Výroba ...

Geodetická kancelária: -vytýčenie vlastníckej hranice pozemku -geometrický plán na rozdelenie pozemku -podklady pre projekt stavby -vytýčenie obvodu staveniska -vytýčenie priestorovej polohy stavby -zameranie skutočného stavu stavby.

Služby: -vyznačenie budovy v katastri nehnuteľností -rozdelenie pozemku -zmena hranice pozemku -vyznačenie vecného bremena -vyhotovenie overených kópií prvopisu geometrických plánov.

-Činnosť technických poradcov v oblasti strojárstva a elektrotechniky -Projektovanie elektrických zariadení

Sprostredkovateľské služby. Špecializovaný maloobchod. Dizajnérska návrhová činnosť. Výroba architektonických modelov. Projektovanie pozemných stavieb.

Vytvoríme geometrický plán, vytýčime stavbu, zameriam skutočné prevedenie.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Projektovanie elektrických zariadení

Služby - geologické práce v odbore hydrogeológie

Geometrické plány, vytyčovanie vlastníckych hraníc, zameranie skutočné prevedenie stavby, technická mapa obce a ďalšie geodetické práce.