Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Ponúkame komplexné geodetické práce: zameranie budov ku kolaudácii, vecné bremená, rozdelenie pozemkov, vytyčovanie hraníc pozemkov, mapové podklady pre projekty, zameranie inžinierskych sietí, dokumentácie skutočného vyhotovenia stavby. Poskytujeme poradenstvo v odboru katastra nehnuteľností. Okrem okresu Strakonice pôsobíme aj v južných, ...

Geodetické a projektové práce. služby: - geodetické práce v katastri nehnuteľností - geodetické práce v inžinierskej geodézii - projektové práce v odbore vodohospodárskych stavieb - projektové práce v oblasti technických zariadení budov - projektové práce v oblasti pozemných stavieb - geografické informačné služby.

Naša spoločnosť sa od roku 1993 zaoberá geologickým prieskumom pre všetky typy stavieb, geotechnickým výpočty a stavebno-technologickými vrty. www.ighg.cz

Geodet. Ponúkame geodetické práce v katastri nehnuteľností, inžinierskou geodézii, vyhľadávanie podzemných sietí, termovízia, stanovenie radónového indexu pozemku, vypracovanie protokolu EBU, snímkovanie Drone, vytýčenie pozemkov, vytýčenie stavieb, poradenstvo.

Spoločnosť CEDA Maps a.s. spravuje vlastnú sadu digitálnych máp Českej a slovenskom republiky vhodnú pre analýzy v GIS i mimo nich. Ponúkame navigačnej databázy, databázu bodov záujmu a rastrové mapy pre tlač i na web. Prevádzkujeme vlastné mapovú službu nad našimi dátami. Klientom poskytujeme poradenstvo aj riešenie na mieru. Sme distribútorom ...

Geologické práce: - geologický prieskum - hydrogeologický prieskum - Pedologická prieskum - meranie radónu - zaťažovacie skúšky - vsakovanie zrážkových vôd.

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány -vytyčování hraníc -podklady pre projekčnú činnosť -vytyčování stavieb -dokumentace skutočného vyhotovenia stavieb -bodové pole -Práca pre pozemkovej a katastrálne úrady -informačné systémy -geodetický softvér.

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány -vytyčování hraníc -podklady pre projekčnú činnosť -vytyčování stavieb -dokumentace skutočného vyhotovenia stavieb -bodové pole -Práca pre pozemkovej a katastrálne úrady -informačné systémy -geodetický softvér.

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány zameriavanie budov, rozostavané stavby, novostavby ku kolaudácii, rekreačné chaty, hospodárske a výrobné objekty -vytyčování hraníc -podklady pre projekčnú činnosť -vytyčování stavieb -geometrické plány na vecné bremená studňa, právo chôdza -dokumentace skutočného vyhotovenia ...

Vykonávame všetky geodetické práce: geometrické plány (rozdelenie pozemku, vyznačenie budovy i rozostavané, vecné bremeno) a vytyčovanie hraníc. Ďalej podklady pre projekty, zameranie skutočného stavu objektov a sietí pre kolaudáciu, vyhlásenie vlastníka.

Geodetické práce: - vyhotovenie geometrických plánov pre vyznačenie budovy, vyznačenie vecného bremena, rozdelenie pozemkov a ďalšie - vytyčovanie hraníc podľa katastra nehnuteľností v teréne - zameranie skutočného vyhotovenia inžinierskych sietí, terénnych úprav a úprav komunikácií - dokumentácia k súčasnému vykonanie budov a zameranie ...

Výroba, práce: - geodetická kancelária - geometrický plán - vytýčenie hranice pozemku - mapové podklady pre projektovanie - účelové mapy - vytyčovanie na stavbách - zameranie dokončených stavieb.

Projekčná a inžinierska činnosť, geodetické práce.

služby: - statická a projekčná kancelária - projekčné práce v oblasti pozemných stavieb - stavebná projekcia - statické posudky novo navrhovaných alebo existujúcich konštrukcií, prípadne ich čiastočných alebo kompletných úprav a prestavieb.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Výkon zememerickych činností

činnosť: - hydrogeológia, hydrogeologický prieskum - rozbory vody, čerpacie skúšky - posudky pre likvidáciu odpadových vôd (domovej čistiarne, septiky, vsakovanie) - návrhy likvidácia zrážkových vôd - ekologické audity - prieskumy znečistenia zemín, povrchových a podzemných vôd - rizikové analýzy ..... atď.

geodetické práce - geometrické plány - vytyčovanie hraníc - zameriavanie podkladov pre projekt - večná bremená - vytyčovanie stavieb

Projektovanie plynovodov, vodovodných a kanalizačných sietí. Projektujeme tiež plynové odberné zariadenia. Zaisťujeme geodetická zameranie.

Image fotografií z domácich a svetových atletických súťaží. Kalibrácia nádrží prí výstavbe a rekonštrukcii čerpacích staníc, v rafinériách a chemických závodoch.

Geodetické práce. Inžinierska geodézia: - zriadenie vytyčovacie siete stavieb, polohové aj výškové - zameranie inžinierskych sietí - mapové podklady pre projekt - výpočty kubatúr - práca s GPS RTK - vyhľadanie podzemných vedení - priestorové vytýčenie polohy stavebného objektu. Geodézia v katastri nehnuteľností: - geometrické plány ...

Geodetické oddelenia: - pre projektantov - pre stavebníkov a obce

Certifikovaní Geodetic Geodetické a zeměřičské práce