Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Stavebná spoločnosť PTD stavby so sídlom v Ostave a bohatými skúsenosťami sa špecializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasívnych domov na kľúč, vrátane rekonštrukcie a revitalizácie murovaných aj panelových domov. Rodinné domy na kľúč vrátane stavebnej projekcie a vytýčenia stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby ...

Elektroinštalácia bytových aj nebytových priestorov. Stavebné práce.

Práca, služby: - elektroinštalácia - elektromontáže Predaj: - elektromateriál

Spoločnosť MadaB s.r.o. ponúka kvalitné služby v oblasti fúkanej izolácie. Naša rýchla a efektívna inštalácia poskytuje energeticky úsporné riešenia pre rodinné domy aj komerčné budovy. Zatepľujeme strechy, stropy aj podlahy. Fúkaná izolácia spoľahlivo znižuje náklady na vykurovanie a zvyšuje komfort bývania. Izolácia THERMOFLOC má skvelé ...

Montáž a rekonštrukcia: - rozvody plynu - potrubie - kotly - plynové, na tuhé palivá - radiátory - bojlery - kanalizácia - elektrorozvody. Práca: - inštalatérske - kúrenárske - plynárske - elektroinštalačný.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž zabezpečovacích systémov, kamier a bleskozvodov.

Rekonštrukcia domov a bytov - sadrokartonárske práce - murárske práce - obkladačské práce - elektroinštalačná práca - maliarske práce.

Stavebná činnosť - murárske a búracie práce - rekonštrukcia domov a nebytových priestorov - vodoinštalatérske práce - elektroinštalačná práca - maliarske práce.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž elektrických zariadení - revízie a opravy elektroinštalácií - montáž a opravy bleskozvodov.

Služby: - automatizácia priemyselných procesov - meranie a regulácia neelektrických veličín - slabo aj silnoprúdové rozvody, elektrorozvody - záručný aj pozáručný servis - revízia elektro, elektrické zariadenie.

Práca: - elektromontáže - elektroinštalácia.

Spoločnosť VOKAMONT - združenie inštalatérov v Ostrave sa špecializuje na rekonštrukcie kúpeľní, bytových jadier, bytov a realizáciu služieb v oblasti rozvodov vody a kúrenia. Naši profesionálni inštalatéri, vodári aj kúrenári zaisťujú komplexné služby a dodržiavajú vopred dohodnuté termíny dokončenia. Rekonštrukcia: - bytové jadrá - ...

Činnosť: - elektroinštalácia - slaboprúdové systémy - dátové siete - montáž kamerových systémov. - prevádzka internetového obchodu s elektroinštalačným materiálom Eshop s elektrotechnickým materiálom na stránkach.

činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Elektromontáže a elektroinštalácia slaboprúdu, silnoprúdu, MaR, automatizácia. Vykonávame dátové siete, štruktúrované a optické kabeláže. Komplexné služby v oblasti elektroinštalácií, merania a regulácie, automatizácie. Výroba: - rozvádzače. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Revízia, kontroly, servis - plyn, elektro - plynové zariadenia - elektroinštalácia - tlakové zariadenia - kontrola spalinových ciest - oprava plynových kotlov.

Spoločnosť Lee Row, s.r.o. sa zameriava na stavebné a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvetlenie, zabezpečovacie systémy a kolaudáciu.