Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Montáž a servis klimatizácií a tepelných čerpadiel Inštalatérske služby

Komplexné služby pri budovaní novostavieb a rekonštrukciách. Výstavba rodinných domov na kľúč, rekonštrukcia, realizácia striech, elektroinštalácia, zatepľovanie a renovácia fasád. Pomoc so získaním dotácií.

Elektroinštalácie, montáž, oprava: -rodinné domy, byty, kancelárie, priemyselné objekty -hromosvody -domáce telefóny -zvonky -rozvody pre televízne antény.

Firma Petr Reichrnbach so sídlom v okrese Znojmo v Juhomoravskom kraji ponúka inštaláciu a servis televíznych a satelitných antén, montáž a revízie elektrických zariadení a opravy elektroniky. Vykonávame tiež úpravu spoločných televíznych antén STA pre prechod z DVB-T na DVB-T2. Naša činnosť: - elektroinštalačná práca - montáže antén - ...

Montáž, oprava, revízia: - elektroinštalácia (rodinné domy, byty) - elektromontáže.

Spoločnosť Rekostavby Pavlíček s.r.o. je stavebná firma zaoberajúca sa novostavbami, rekonštrukciami domov a bytov, podkrovnými vstavbami, elektroinštaláciami, zemnými a výkopovými prácami, a kompletnou realizáciou stavieb.

činnosť: - elektroinštalácia - revízia - dodávka osvetlenie a elektrozariadení - zabezpečovacie systémy - podlahové vykurovanie - montáže hromozvodov

Montáž a inštalácia zabezpečovacích kamerových systémov, elektroinštalácie RD, bleskozvodov a podlahového elektrického vykurovania

Elektromontážne práce a regulácia vykurovacích systémov.

Vykonávame elektrifikácie domov či priemyselných objektov -montáže -inštalácia -opravy -revízie a skúšky elektrických zariadení.

Kompletné elektroinštalačné práce vrátane revízie, elektroinštalácie, podlahové kúrenie a inštalácia hromozvod.

Predaj a montáž tepelných čerpadiel, solárnych elektrární, vykurovania, vodoinštalácie, elektroinštalácie.

Montáže elektrického podlahového vykurovania. Všetky elektro inštalácie.