Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Hodinový soused Michal Soška
Chcete vedieť čo všetko pre Vás môže urobiť Hodinový sused Michal Soška? Potom teda pokračujte v čítaní. V portfóliu služieb, ktoré pán Soška poskytuje as ktorými Vám môže pomôcť sa nachádza stavebnej aj remeselné činnosti. Obrátiť sa na neho neváhajte ak chcete rekonštruovať, potrebujete vykonať murárske práce, drobné elektro a ...
Inštalácia bleskozvodov. Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení.

Firma Šťavík s.r.o. vykonáva stavebnú činnosť: - RD kľúč, stavby na kľúč - hrubej stavby - stavby bytovej a občianskej, priemyselné, vodohospodárske a poľnohospodárske - výrobné a skladovacie haly - rekonštrukcie objektov, bytov, domov, stavieb - revitalizácia - práca v stavebníctve, výstavba, montáž - rekonštrukcie bytových ...

Elektromontáže. činnosť: -spracovanie projektovej dokumentácie -technologické spracovanie projektovej dokumentácie -realizace vrátane inžinierskej činnosti -uvedené zariadenia do prevádzky -zaškolení obsluhy užívateľa -revize, prevádzka a údržba.

Montáž a servis klimatizácií a tepelných čerpadiel Inštalatérske služby

Komplexné služby pri budovaní novostavieb a rekonštrukciách. Výstavba rodinných domov na kľúč, rekonštrukcia, realizácia striech, elektroinštalácia, zatepľovanie a renovácia fasád. Pomoc so získaním dotácií.

Elektroinštalácie, montáž, oprava: -rodinné domy, byty, kancelárie, priemyselné objekty -hromosvody -domáce telefóny -zvonky -rozvody pre televízne antény.

Vykonávame elektroinštalácie, bleskozvody, fotovoltaické elektrárne. Elektronické zabezpečovacie systémy Údržba rôznych priemyselných, poľnohospodárskych a iných objektov a strojov. LED osvetlenie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: Elektroinštalačný materiál. Bytové a priemyselné elektroinštalácie. predaj: -kabely - rozvádzače - ističe.

Spoločnosť Milan Perman - KOREP sa v rámci svojej činnosti predovšetkým zameriava na montážne práce v odbore strojnom a elektro. Vykonávame externé montáže v oblasti ťažkej mechaniky a taktiež poskytujeme služby v oblasti elektroinštalácie v bytovom sektore. Ďalej naša firma prevádzkuje predajňu ponúkajúcu široký sortiment kúpeľňového vybavenia. ...