Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce a vykonáva revízie bleskozvodov, tlakových nádob, plynových a protipožiarnych zariadení.

Spoločnosť NAVI Elektro s.r.o. sa zaoberá dodávkou a montážou rozvodov nízkeho napätia (NN), rozvodov vysokého napätia (VN), slaboprúdových zariadení (SLP) v rezorte rodinných domov, výrobných a skladových hál a vykonávaní úprav prípojnicových miest pre energetiku. Zaoberáme sa tiež projekčnou a inžinierskou činnosťou v odbore kompletnej ...

Revízia, kontroly: - elektrických zariadení - plynových zariadení - tlakových zariadení - komínov a spalinových ciest - zdvíhacích zariadení - regálov a políc - požiarne zabezpečenie.

Elektroinštalačné práce: - opravy, údržba, rekonštrukcie, nové montáže elektrozariadení a elektrospotrebičov - elektroinštalácie v bytoch, rodinných domoch a viacpodlažných domoch - revízia elektroinštalácie - revízie elektrospotrebičov - revízia elektrického ručného náradia - revízie hromozvodov.

Stavebná firma. Domová elektroinštalácia. Stavebné opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz sutiny.

Spoločnosť AURINKO - DV s.r.o. sa zaoberá zemnými, výkopovými a geodetickými prácami. Vykonávame zemné a výkopové práce, stavby vrátane ich zmien a doplnkov, inžinierske siete, sanácie a likvidácie odpadov. Zaisťujeme autodopravu a prenájom stavebnej mechanizácie, demolácie stavieb, geodetické a geologické práce, sanácie, likvidácie ...

Elektroinštalácie, Opravy elektro, Meranie a regulácia, Návrh a realizácia LED osvetlenie

Práca: -murárske, stavebné -stavby na kľúč -novostavby, rekonštrukcie a prestavby -rekonštrukcia-bytové jadrá -sadrokartóny -izolačné a izolátorské -dlaždičské, dlažby -obkladačské, obklady -izolačná -fasády -ZTI (zdravotne-technická inštalácia) -klampiarske práce -pokrývačské práce -vodoinštalačná práca ...

Spoločnosť NS elektroCZ s.r.o.: - vykonáva elektroinštalačné služby a revízie, - zaisťuje výrobu rozvádzača, - zaisťuje montáže zabezpečovacích systémov.

Stavebná firma, ktorá sa zaoberá rekonštrukciou a výstavbou rodinných domov a chalúp. Postaráme sa o kompletnú stavbu domu od vytvorenia projektu pře murárske a búracie práce, zemné a výkopové práce a tesárske práce až po elektroinštalácie, maliarske práce, obklady a dlažby a vodu-kúrenie-plyn.

Vykonávame slaboprúdové a silnoprúdové inštalácie inštalujeme: - kamerové systémy - elektroinštalácia - dátové siete - zabezpečenie - telefónne ústredne

Služby-remeslá: -elektromontáže -revízia elektro, bleskozvody -opravy elektromotorov -elektroinštalácia do 1000 w -domové rozvody, prípojky. Predaj: -elektroinštalačný materiál -elektromotory. Kaderníctvo:t.č. 728317764 -vlasová technika Goldwell.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj elektro sortimentu. Máme pre Vás výroby z radu: - bieleho tovaru - malých domácich spotrebičov - elektroinštalácia - pre hobby, záhradu a zvieratá - telefónov a vysielačiek - hodiniek, hračiek a auto-moto - výpočtovej techniky.

služby: - elektronické vybavenie obchodov, osvetlenie EZS, zabezpečenie proti krádeži predmetov a tovarov, lokálne ochrana tovaru (EAS), signalizácia otvorenie vitríny - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy CCTV - počítačové siete-štrukturovaná kabeláž - telefónne rozvody - anténne a satelitné rozvody - ...

Poradenská činnosť, projektová dokumentácia, dodávka, montáž, revízia nn, vn, servis: -priemyselné elektroinštalácie, elektromontáže -meranie a regulácia (MaR) ENDRESS HAUSER ai. -meranie a regulácia 1/4 hod. maxima -automatizácia SIEMENS, AMIT -kompenzácia účinníka -trafostanica nn, vn do 35 kw.

Naša firma Vám ponúka komplexné služby, týkajúce sa najmä zabezpečovacích systémov, akou sú EZS, EPS a ďalej kamery a kamerové systémy a ich revízie. Cieľom našej spoločnosti je poskytovať klientom vysoko kvalitné, spoľahlivé a profesionálne riešenie. Na dosiahnutie tohto cieľa využívame overené a funkčné produkty popredných svetových výrobcov ...