Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Vykonávame elektroinštalácie, bleskozvody, fotovoltaické elektrárne. Elektronické zabezpečovacie systémy Údržba rôznych priemyselných, poľnohospodárskych a iných objektov a strojov. LED osvetlenie.

Revízia: - elektrické zariadenie, - bleskozvody, - spotrebičov.

Revízny technik, revízia: -elektrické zariadenia -elektrické inštalácie -hromozvody. Elektrické inštalácie - návrh, realizácia.

Spoločnosť DANOS Pardubice, s.r.o. sa zameriava na projekciu, montáž aj servis v odbore merania a regulácie (MaR) pre potravinársky, chemický, strojársky priemysel, klimatizáciu, automatizáciu kotolní a ďalšie odbory. Naše sídlo nabehnete v Starom Hradišti pri Pardubiciach. Projekcia, montáž, oprava, servis: - meracia, regulačná technika - ...

Predávame a montujeme set-top boxy a satelity. Rozvádzame antény a ďalšie kabeláž optimálne po miestnosti. Inštalujeme a opravujeme anténne systémy a televízne, internetové a satelitovom rozvody. Rekonštruujeme antény, TV a SAT rozvody a stožiare. Pre najlepší obraz a zvuk meriame ideálne signál TV, SAT a DVB-S a T. Zachytíme programy ...

Elektromontáže. činnosť: -spracovanie projektovej dokumentácie -technologické spracovanie projektovej dokumentácie -realizace vrátane inžinierskej činnosti -uvedené zariadenia do prevádzky -zaškolení obsluhy užívateľa -revize, prevádzka a údržba.

Naša firma vykonáva práce v rozvodoch elektriny, vody, plynu a kúrenia. Všetky práce spojené so sieťami. Vykonávame aj priemyselné rozvody plynu. Obráťte sa na nás s požiadavkou, radi vám pomôžeme. Práce vykonávame v okresoch Nymburk a Lysá nad Labem.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj elektro sortimentu. Máme pre Vás výroby z radu: - bieleho tovaru - malých domácich spotrebičov - elektroinštalácia - pre hobby, záhradu a zvieratá - telefónov a vysielačiek - hodiniek, hračiek a auto-moto - výpočtovej techniky.

Inštalácia bleskozvodov. Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení.

Firma Šťavík s.r.o. vykonáva stavebnú činnosť: - RD kľúč, stavby na kľúč - hrubej stavby - stavby bytovej a občianskej, priemyselné, vodohospodárske a poľnohospodárske - výrobné a skladovacie haly - rekonštrukcie objektov, bytov, domov, stavieb - revitalizácia - práca v stavebníctve, výstavba, montáž - rekonštrukcie bytových ...