Demolačné práce vrátane zemných a búracích prác, spracovanie a odstránenie zemín a sutín, recyklácia materiálov a ekologická likvidácia nebezpečných odpadov, likvidácia a sanácia azbestu. Demolácie sú možné u nízkych stavieb aj priemyselných objektov.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 s obhajobou 2010. Generálny dodávateľ stavieb. Projekcia, inžinierska činnosť: -architektonické návrhy -projekty pre stavebné povolenie -realizačná dokumentácia stavby -odborné posudky -rozpočty -vybavenie stavebného povolenia (vyjadrovačky) -autorský a technický ...

Stavebné práce. Zemné práce. Demolačné práce (demolácie). Vodohospodárske práce. Nakladanie s odpadmi. Stavebné stroje - bazár. Veľkoobchod, predaj: -motorová nafta.

Stavebná činnosť: -demolácia -konštrukcia, úpravy -vŕtanie a rezanie stavebných materiálov -tesnenie a izolácia proti vode. Predaj: -diamantové nástroje-jadrové vrtáky -pílové listy -zariadenia na vŕtanie a rezanie stavebných materiálov. Renovácia nástrojov: -jadrových koruniek brúsnych kotúčov -rezacích listov.

Stavebná firma, činnosť: -dodávka, opravy (aj havarijné), čistenie domových kanalizácií, kontrola kanalizácie kamerovým systémom -inštalácia voda, kúrenie, havária nonstop 774 328 798 -opravy, revízia komínov -zemné, demolačné a upratovacie práce vrátane likvidácie odpadov a stavebnej sutiny -kompletné stavebné práce -drevostavby na kľúč, ...