Demolačné práce vrátane zemných a búracích prác, spracovanie a odstránenie zemín a sutín, recyklácia materiálov a ekologická likvidácia nebezpečných odpadov, likvidácia a sanácia azbestu. Demolácie sú možné u nízkych stavieb aj priemyselných objektov.

Kategória: -hotel s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -37 dvojposteľových izieb: -ON-LINE rezervácie -kategória izieb - business, standard, economy -1 jednolôžková izba pre invalidu.

Výstavba a rekonštrukcia bytových domov: -pre súkromný aj verejný sektor -vykonávanie obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitné výstavby rodinných domov, -stavby na kľúč -rekonštrukcia -zatepľovacie a búracie práce, apod.

Stavebná a projekčná firma: -projekty RD -výstavba RD -renovácia bytových jadier, bytové jadrá -rekonštrukcia -demolácia -inžinierska činnosť vo výstavbe -stavebný dozor -stavebné povolenie.

Spracovanie energeticke náročnosti budov, správa a údržba nehnuteľností, stavebné práce, sťahovanie, maliarskeho Prace, demolácie.

Stavebná firma, činnosť: -dodávka, opravy (aj havarijné), čistenie domových kanalizácií, kontrola kanalizácie kamerovým systémom -inštalácia voda, kúrenie, havária nonstop 774 328 798 -opravy, revízia komínov -zemné, demolačné a upratovacie práce vrátane likvidácie odpadov a stavebnej sutiny -kompletné stavebné práce -drevostavby na kľúč, ...

Práca: - tesárstvo - sadrokartón, obklady, dlažby. Pozemné a inžinierske staviteľstvo: - demolácia - stavebné práce - rekonštrukcia objektov.

Vykonávame kompletné zemné práce, búracie práce, terénne úpravy, zakladanie stavieb, pokládku zámkovej dlažby, nákladnú autodopravu a prenájom strojov.

Stavba, výstavba, rekonštrukcia, opravy: -stavby na kľúč -rodinné domy. Práca: -kompletné zatepľovacie systémy -pokládka - obklady a dlažby, zámková dlažba -demolácia domov -maliarske, maliarstvo, maľby -zemné, výkopové - traktor bager JCB a BOBCAT. Sprostredkovanie dodávky: -VODO TOPO PLYN a ELEKTRO.

Maloobchod - bižutéria Upratovacie práce Obchodná činnosť Búracie práce Zemné a výkopové práce Pokládka - dlažby Murárske práce Maloobchod - oblečenie Záhradnícke práce

Stavebné práce, rekonštrukcia rodinných domov, zemné a búracie práce a zatepľovanie fasád. Spracovávanie a kontrola stavebných rozpočtov.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Projektovanie elektrických zariadení -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie ...

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Činnosť: - vykonávanie stavieb - stavebné práce - demolácie a zemné práce - cestná nákladná doprava - výstavba pozemných a inžinierskych stavieb - výstavba vodovodov a kanalizácií - predaj vodohospodárskeho materiálu.

Práca s drevom: - drevostavby Zateplenie: - objekty Demolačné a búracie práce. Montáž: - sadrokartóny - obklady a dlažby Suché stavby.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy, stavby. Demolácia, demolačné práce.

Stavebná firma. Výroba, práca: -stavebné -zemné práce -odstraňovanie stavieb.

Stavebná firma. Generálny dodávateľ stavieb. Práca: -novostavby. -rekonštrukcia budov. -výstavba inžinierskych sietí. -komunikácia, parkovisko. -búracie práce. -zemné práce. -betonárske.

Natieračské práce Návrhy a realizácia - interiéry Búracie práce vrátane likvidácie sutiny Základy a zakladanie stavieb Murárske prácerekonštrukcia - bytové jadrá

Výstavba, stavebná firma: - výstavba rodinných domov a drevostavieb - pozemné a inžinierske stavby - zakladanie stavieb - demolačné práce

Naše služby: - výkup, nakládka, zvoz, triedenie a spracovanie všetkého kovového odpadu - demolácia a likvidácia výrobných celkov, hál a objektov za pomoci demolačných nožníc s dosahom do 9 metrov.

Ekologická likvidácia vozidiel. Výkup šrotu. Realizácia, rekonštrukcia: - stavby, rodinné domy. Demolačné práce, demolácie, odstraňovanie stavieb.