Likvidácia - technologické celky Elektroinštalačné práce Montáž - oceľové konštrukcie

Projekcia, dodávka, inštalácia, servis, oprava v odboroch: -elektronická zabezpečovacia signalizácia – EZS -elektronické požiarne signalizácia – EPS -kamerové systémy – CCTV -dochádzkové a prístupové systémy -turnikety, garážové vráta, vjazdové brány a závory -telekomunikácie -štruktúrovaná kabeláž -elektroinštalácia.

Návrhy, projekcie, realizácie, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnické zariadenia: - vetracie jednotky - rekuperačné jednotky do RD aj do veľkých objektov - vetranie reštauračných kuchýň vrátane nerezových digestorov - teplovzdušné vykurovanie rodinných domov a bytov - odvetranie WC, kúpeľní a kuchýň v RD av bytových ...

Montáže, inštalácia: - meracia a regulačná technika: - pre novo stavané aj rekonštruované kotolne - pre výmenníkové a odovzdávacie stanice - klimatizačné a vzduchotechnické jednotky. Dodávka, realizácia: - kompletná silnoprúdová elektroinštalácia vrátane rozvádzačov pre kotolne, ale aj pre celé objekty, a to vrátane ...

Stavebné práce. Dodávka a predaj: - palivá najmä balené - drevo do krbových kachlí.

Našou špecializáciou je renovácia a nátery striech a opravy strešnej krytiny. Renovujeme eternitové strechy, škridlové strechy aj plechové strechy. Vykonávame tiež opravy a nátery komínov, rizikové výrub stromov, čistenie fasád a nátery klampiarskych prvkov.

Podlahy: - laminátové - drevené - priemyselné.

Výroba, predaj: - elektrické výrobky nízkeho napätia - elektrické skrine Práca: - elektromontáže - plazmové rezanie kovu - studené ohýbanie kovu - zváranie - práškové zafarbenie.

Výškové práce: - prevažne v stavebníctve - tam, kde je stavba lešenia finančne nákladná, ťažko prístupné miesta, drobná údržba klampiarskych, natieračských, kominických prác atď., v čase nevegetačného obdobia -prerezávanie stromov aj ich výrub v miestach, kde nie je možná pokládka celého stromu.

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia budov na kľúč - murárske práce - sadrokartonárske práce - zemné práce.

Ponúkame: - podlahárstvo - klampiarstvo - pokrývačstvo - murárstvo - montáž, opravy a údržba vyhradených elektrických zariadení - zámočníctvo - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. - stavebný dozor - upratovacie práce - sklenárske práce.

Výroba, predaj: - nábytok všetkého druhu - zámočníctvo výroba zámkov a kovania.

Stolárstvo, výroba: - zákazková výroba nábytku - pergoly - záhradné domčeky

Elektroinštalačné práce. Dodávka, montáž, revízia - bleskozvody - osvetlenie - prípojky NN.

Elektroinštalačné práce vrátane projektovania - montáž systémov merania a regulácie.

Montáže, dodávky, servis elektronických zabezpečovacích systémov, kamerových systémov - CCTV, systémy EPS - elektrická požiarna signalizácia, počítačových sietí a slaboprúdových rozvodov.

Geodetické práce - inžinierska a stavebná geodézia - práca v katastri nehnuteľností - mapovanie

Oprava, modernizácia, montáž: -výťahy. -jedálenské výťahy. Zámočnícke práce.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení - elektromontáže. Prevádzkareň Turgenevová 1139/18, 618 00 Brno - Černovice

Projekcia, montáž, opravy, servis, revízia, elektroinštalácia: - elektrické požiarne a zabezpečovacie signalizácie, kamerové systémy, - prejazdové zariadenie VÚD. - poradenská služba.

Stavebné práce, stavby, montáž: SADROKARTÓNOVÉ KONŠTRUKCIE Firma je riadnym členom Cechu sadrokartonárov SR Firma je odborne spôsobilá - certifikovaná na tieto činnosti: -montáž protipožiarnej sadrokartónovej konštrukcie -podhľady -priečky -predsadené steny STAVEBNÁ ČINNOSŤ Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Rekonštrukcia ...