Murárstvo Stolárstvo, podlahárstvo

Kominické služby: - frézovanie a vložkovanie komínov - montáže nerezových komínov - inšpekcia kamerou - pravidelné kontroly spalinových ciest - výpočty spalinových ciest

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Umelecká agentúra, hudobná produkcia, DJ: -zahrá na Vašich diskotékach, oslavách, večierkoch, plesoch, Služby: -revízia elektro -revízia bleskozvodov.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Poskytujeme montážne práce v oblasti suchej výstavby a interiérových konštrukcií. Špecializujeme sa na odvetrávané fasádne systémy vrátane inštalácie zatepľovacích a hydrofobizačných vrstiev s povrchovými vrstvami typu Cembrit, Cembonit, Silbonit a pod., ďalej na báze dosiek Alucobond ako v plošnom prevedení, tak aj v prevedení skladaných ...

Tesárske práce Stolárske práce Kúrenárske práce Zatepľovanie fasád Dodávka a montáž - plastové a hliníkové okná - eurookná Sadrokartonárske práce Zakladanie stavieb Pokládka - drevené plávajúce podlahy Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov Murárske práce.

Dodávka a montáž, servis: -automatické tlakové stanice -tlakové stanice pre vodné systémy -čerpadlá -úpravne vôd -filtrácia vody -tlakové nádoby -čerpadlá na zasnežovanie -expanzomaty.

Elektromontáže. Práca: -elektromontážny, elektrikár -vonkajšie siete nízkeho napätia -elektrické prípojky nízkeho napätia -elektromerové rozvádzače -vnútorná elekroinštalácia.

Výškové práce pomocou horolezeckej techniky umývania okien, čistenie odkvapov

Práca: -inštalatérske -vodoinštalácia -kúrenárske -plynárske Montáž, inštalácia, oprava: -rozvody vody, sociálne zariadenie -domáce vodárne -ohrievače vody.

Zámočnícke práce-výroba z nerezu. Zváranie ocele aj nerezu so štátnou skúškou-EEN certifikát. Zváranie TIG. Ohýbanie rúrok. Revízia: - tlakových nádob stabilných skupiny A, B, - parných a kvapalinových kotlov 3. a 4. triedy.

Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier. Vrátane elektroinštalácie a inštalatérskych prác cenová kalkulácia zdarma.

Vykonávame strojové kopanie a čistenie studní: - zapojenie domácich čerpadiel a ponorných čerpadiel -zemné a výkopvé práce -zapojenie vodovodných rozvodov.

Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo -Dokončovacie stavebné práce

Práca: - tesárske, pokrývačské, klampiarske - montáž sadrokartónov - montáž strešných okien - stavba pergol.

Montáž, oprava, servis, revízia: - bleskozvody.

Stavebné práce: - drevené parkety - bytové jadro - kuchyňa - sadrokartónové konštrukcie - maľby a nátery - obklady a dlažby - podkrovné vstavby - podlahy.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Ubytovacie služby -Realitná činnosť -Hostinská činnosť

Práca: - zámočnícke - zváračské. Strojárska výroba. Univerzálne a atypické systémy. Portály vrátane obloženia. Oceľové konštrukcie a montážne práce. Stavebné a prefabrikačné zariadenia. Obchodná a sprostredkovateľská činnosť. Vlastná doprava. Pálenie Plazmou. Pálenie Autogénom.

Revízia, kontrola: -plynových a tlakových zariadení.

Výroba nábytku na zákazku: -kancelársky nábytok -kuchyňa vrátane spotrebičov -detské izby -spálňa -okná, dvere -vstavané skrine -schodisko -nábytok pre hotely, reštaurácie -záhradné altány.

Kompletné dodávky striech pre rodinné domy aj priemyselné haly. Práca: - klampiarske - tesárske - pokrývačské - hydroizolácia a zateplenie plochých striech.