Spoločnosť APACHE - EKO, s.r.o. sa zameriava na služby spojené s dodávkou, montážou a servisom klimatizácií a tepelných čerpadiel značky Toshiba.

Služby: - projektant elektro - elektroprojekcia

Kovovýroba, zámočníctvo, výroba - oceľové, hliníkové konštrukcie - kontajnery - brány, brány, ploty, zábradlia. Výškové práce: - prenájom, požičovňa plošín (do 30m).

Práca: -zámočníctvo Výroba: -destilačný kotol -rektifikačný kotol -destilačné a rektifikačné chladiče -spojovacie potrubie

Služby: - projekčná a inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - spracovanie statických výpočtov skla vrátane zabezpečenia projekcie a realizácie ...

Podlahárstvo. Realizácia podláh. Stolárstvo. Montáže interiérových dverí.

Kúrenárske, inštalatérske a plynárske práce. Montáž kúpeľní, kotlov a tepelných čerpadiel.

Predaj: - farby - laky - maliarske a natieračské potreby Práca: - maliarske - natieračské

Činnosť: - izolácia proti kmitaniu, otrasom

Firma FRANKIE spol. s r.o. sa špecializuje na klampiarske, tesárske a pokrývačské práce v Šumperku a Zábrehu. Vykonáva kompletnú realizáciu striech na kľúč vrátane zaistenia a dodávky strešných krytín a klampiarskych prvkov. Medzi naše ďalšie činnosti patria aj strešné nadstavby a hydroizolácie. Postaráme sa vám o kvalitnú strechu, ktorá vám ...

Vykonávame: - zatepľovanie budov - fasády - základové dosky vrátane výkopov - stavby rodinných domov - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - dokončovacie stavebné práce - ostatné murárske práce.

Realizácia všetkých systémov elektrického vykurovania – podlahové kúrenie, stropné vykurovanie, sálavé vykurovacie panely, konvektory, ochranné systémy striech, potrubí a vonkajších plôch proti zamrznutiu.

Dodávka, montáž: - komerčné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá Práca: - vodoinštalačný - kúrenárske - plynoinštalácia

Stavebná firma. Demolácia. Odstraňovanie stavieb. Výstavba, realizácia: - stavby. Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Poskytovanie technických služieb.

Srdcom chytrého domu je tzv. centrálna jednotka elektronštalácie pre vykurovanie svetelnú techniku a zabezpečenie, všetko ovláda centrálna jednotka

Firma Martin Hrubý sa zaoberá kompletnou realizáciou strešných konštrukcií. Vykonávame všetky klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Ďalej sa zameriavame na výrobu a montáž stavebných klampiarskych prvkov a izolácie striech. Sídlime v obci Hůry, okres České Budějovice. Práca, remeslo: - klampiar, klampiarske - pokrývač, pokrývačské - ...

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - záhradný nábytok - vybavenie pre reštaurácie, bary, kancelárie, obchody a pod.

Služby, práce: -autodoprava -zemné práce -realizácia stavieb -predaj piesku.

Stavebné práce, kontaktné zatepľovacie systémy, protipožiarne nátery na drevo a kov, anti-grafiti prevencia a odstránenie, fasádne a interiérové maľby a nátery.

MADE in WOOD, stolárstvo - zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - postele - kancelársky nábytok.

Sme geodetická firma zaoberajúca sa službami v oblasti katastra nehnuteľností a výstavby. Špecializujeme sa na vytyčovanie vlastníckych hraníc lesných pozemkov.

Energetické služby: - revízia NN bez obmedzenia prostredia - revízia elektrických spotrebičov - výpomoc v rámci bezpečnosti v odbore elektrotechnika - znalecké posudky - odbor elektrotechnika - poradenská činnosť - školenia vyhl. 50/78 Zb.