Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Tomáš Hrubý ponúka murárske práce, sadrokartóny, plávajúce podlahy, dlažby a elektroinštalačné práce vrátane revízií. Služby: - murárske práce - sadrokartóny - plávajúce podlahy - dlažby - elektroinštalačná práca vrátane revízií. Sídlím na adrese V Rokli 55, Hudlica.

Upratovacia firma Družstvo Julman sa zameriava na upratovanie hotelov, kancelárií, obchodných priestorov alebo bytových domov. Vykonávame tiež pomocné a dokončovacie stavebné práce, správu a údržbu nehnuteľností. Špecializuje sa na komplexné upratovacie služby, zabezpečuje pravidelné aj jednorazové upratovanie kancelárií, administratívnych budov i ...

Obchodná a stavebná firma Břeclav. -stavebné práce -hydroizolace plochých striech -izoláciu proti zemnej vlhkosti, tlakovej -tepelné izolácie, zateplenie objektov -injektáž proti zemnej vlhkosti -podřezání muriva, sanácia muriva -rekonstrukce objektov -výstavba RD, domov na kľúč -Práca Autoplošina -vizualizace stavieb a ...

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Zaistíme výkopové práce pre súkromné osoby aj veľkých investorov. Z výkopových prác vykonávame stavebné základy, terénne úpravy, kopanie bazénov a nádrží, základy na uloženie kabeláže. Realizujeme menšie búracie práce a prevoz materiálu.

Maloobchod, predaj, montáž: - podlahové krytiny: - PVC, koberce, laminátové podlahy - drevené podlahy.

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.

Predaj, maloobchod: - náradie - kovanie - zámky - zváracia technika. Výroba: - kľúče, autokľúče.