Návrh a realizácia interiérov. Rekonštrukcia bytových jadier. Renovácia kúpeľní. Predaj a výroba - nábytok na mieru: - spálňa - vstavané skrine - obývacie izby. Pokládka - plávajúce podlahy. Podlahárske a obkladačské práce.

Stolárstvo. Výroba: - nábytok na zákazku - skrine - interiéry, exteriéry - kuchyňa - drevené schody, schodiská - drevené ploty - drevené obloženie, balkóny. - drevené dvere.

Ponuka služieb v oblasti tesárstva, klampiarstva a pokrývačstva.

Špeciálna zámočnícka služba a pohotovosť zameraná na bezpečnostné dvere, kľúče, zámky, kovanie, samozamykacie zámky, dverné zatvárače a iné dverové príslušenstvo. Núdzové otváranie zámkov, bytov, otváranie áut, trezorov a ďalších mechanických zámkových systémov. Špecializovaný predaj a montáž bezpečnostných protipožiarnych dverí.

Výroba a montáž: - vjazdové brány nesené, posuvné, krídlové - automatické pohony - automatické závory - garážové brány rolovacie, vyklápacie a sekčné. Výroba: - oceľové konštrukcie. Zámočnícke práce na zákazku.

Práca: -kúrenárske. -vodoinštalatérske. -plynárske. -čistenie domových odpadov. -jadrové vŕtanie. -rozmrazovanie kúrenia.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Montáž, revízie a opravy elektra Výroba - elektrické zariadenia Opravy - hračky - modely

Služby: -správa nehnuteľností -upratovacie práce -pranie bielizne -čistenie kobercov a čalúnenie Práca: -vodoinštalatérske -murárske -podlahárske -maliarske -izolačná -rekonštrukcia

Výroba - posuvné aj klasické brány - ploty - zábradlie Kovovýroba

Kamenárske práce: -kosenie a obnova nápisov do kameňa

Obrábanie kovov sústružením, frézovaním a vŕtaním. Zámočnícke práce.

Práca: -zámočníctvo Zákazková výroba: -mreže -vráta -pergoly -vitríny -atypické konštrukcie -ploty

Stolárstvo Karásek je zamerané na zákazkovú výrobu a opravy nábytku, schodísk, dverí a kuchynských liniek pre súkromné osoby aj organizácie.

Kovovýroba Vykonávame zámočnícke práce vrátane povrchovej úpravy kovov a konštrukciu aj zostavy výrobných liniek. Ponúkame obrábanie.

Výroba, zámočnícka výroba, oprava, servis, prenájom, predaj: -kovové konštrukcie a ich diely -strojárenská výroba. -stredisko strojnej výroby vlastní certifikát kvality ISO 9001:20001. Zákazková a malosériová výroba: -hydraulické hadice. Výroba, pekáreň: -pečivo -široký sortiment 57 druhov pečiva pre obchodnú sieť viac ako 100 ...

Práca: -zatepľovanie fasád -sadrokartonárske -výškové -obkladačské -rekonštrukcia

Výroba - sedliacke a garážové vráta Stolárstvo - výroba z masívneho drevazákazková výroba - vchodové dvere - interiérové dvere s obložkou - euro a špaletové okná - samonosné schody a obkladané na betón - nábytok a podlahy z masívu Zákazková výroba - nábytok z masívu - repliky starého ...