Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Fúkané tepelné izolácie. Riešenie akustiky - odhlučnenie podláh, stien a stropov. SDK konštrukcia.

Realizácia nových striech a rekonštrukcií. Strešné väzby, pergoly, altány. Klampiarske práce.

Zemné a výkopové práce: - prípojky - drenáže a odvodnenie - bazény - základové pasy - vykonávanie terénnych úprav - vjazdy - preprava zeminy a materiálov.

Krajčírske služby, šitie: - dámska konfekcia - detská konfekcia.

Izolatérske práce. Návrhy, dodávka, montáže: -hydroizolácia, izolácia proti vode: -strechy, terasy, spodné stavby a základy -záhradné jazierka a bazény.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

Hlavnou činnosťou spoločnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obrábacích a tvárniacich strojov - sústruhov, frézok, brúsok, lisov a tiež zemných strojov - bagrov, nakladačov. Vykonávame aj demontáž a sťahovanie strojov do 150t po celej SR. Zaisťujeme servis a preventívne prehliadky pre tieto stroje a zariadenia: - obrábacie, ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Stavebná činnosť: - opravy a zateplenie fasád a striech objektov - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - novostavby rodinných domov a priemyselných objektov - realizácia oporných múrikov, chodníkov a pozemných komunikácií - zemné a výkopové práce - projektová dokumentácia - ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. -prípravné práce pre stavby; -rekonštrukcia bytových i nebytových objektov; -zateplenie, zatepľovanie - Zelená úsporám. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier. Inštalatérske práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonštrukcia elektro rozvodov.

Stolárstvo. Zákazková výroba, maloobchod, predaj: -stolárska -sedací nábytok: -sedadlá do kina, divadla -ohýbaný nábytok. Práca: -ohýbanie a lisovanie preglejky -tvarové frézovanie dreva -povrchové úpravy dreva.

Betonáže: - priemyselné podlahy - kladenie armatúr.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba, stavby, pokládka, pokladanie, rekonštrukcia, : -chodníky -pozemná komunikácia -parkovisko -vozovky -kanalizácia -inžinierske siete -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a dosky. Práca: -zemné a výkopové. Predaj, montáž: -prvky záhradnej architektúry -zámková ...

Výroba: -elektropríslušenstvo pre automobilový priemysel: -alternátory -bimetalové poistky -štartéry -relé -zapaľovacie systémy -stýkače -spínacie skrinky. Závod povrchových úprav ponúka: -zinkovanie, niklovanie -kapilárne spájkovanie.

Realizácia, renovácia: -parkety -plávajúce podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -brúsenie a lakovanie drevených podláh Zameranie, dodávka materiálu, montáž. Vzorková predajňa: Pasecká (reštaurácia u Barcuchov) 76001 Zlín.

Zemné práce. Stavebné práce. Rezanie betónu. Porez a výrub stromov, drvenie vetiev. Predaj stavebného materiálu Fryšták

Obrábačstvo: -zákazková výroba -CNC frézovanie. Zákazková tvorba NC programov. Výroba: -elektródy pre elektroerozívne obrábanie.

Výroba a montáž: - bezrámové a rámové zasklievanie balkónov a lodžií - zábradlia na lodžie a balkóny - striešky nad vchodmi, balkónmi a lodžiami - zavetrovanie vchodov - zimné záhrady - svetlíky - skleníky - rekonštrukcia, repase balkónov

Stavebná spoločnosť. Výstavba: - priemyselné stavby - rodinné domy - inžinierske siete. Rekonštrukcia: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo.

Výroba pánskej konfekcie - predovšetkým pánskych oblekov. Pánsku konfekciu vyrábame vo vysokej kvalite vďaka skúsenostiam jednoduchojovských odevárov.

GABION-JM - realizácia prác z kameňa - gabióny, múriky, ploty, sokle, podmurovky - dlažby, schody, krby, jazierka.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Práca, služby: - montáž sadrokartónov - podkrovné vstavby - priečky, stropy - minerálne podhľady