Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Renovácia dverí, renovácia zárubní a fototapety sú ideálnym riešením. Vykonávame renovácie dverí, renovácie zárubní, renovácie nábytku, kuchynských liniek a reštaurovanie-repas dverí. Predaj a montáž dverí a obložkových zárubní. Ponúkame aj tepelne úsporné opatrenia - zateplenie okien izolačným dvojsklom a zatesnenie obvodovým silikónovým ...

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Revízie, kontroly a skúšky plynu v priemysle. Revízia, kontroly a skúšky plynových spotrebičov. Kontroly plynových zariadení. Revízie a skúšky v priemysle: - rozvody vykurovacích plynov - priemyselné plynovody - regulačné stanice plynu - znižovanie tlaku plynov - priemyselné plynové spotrebiče - priemyselné plynové pece - spotreba plynu spaľovaním ...

Čalúnnictvo. Opravy, rekonštrukcia, výroba čalúneného nábytku.

Výroba a vývoj strojov a prototypov na zákazku: -ozubené kolesá, ozubenie -lyžiarske vleky -stroje na zákazku -špeciálne stroje -jednoúčelové zariadenia -súčasti anódových žeriavov. Práca: -kovoobrábanie -generálne opravy.

Práca: -zákazková výroba stolárska -kuchynské linky.

Podlahárske práce. Maloobchod, predaj, pokládka: - plávajúce, laminátové, drevené podlahy - športové podlahy, gumené podlahoviny - parkety (aj mozaikové), palubovky - lišty, stierky - koberce, korok, PVC, linoleum.

Pokrývačské a klampiarske práce.

Práca: -zemné, výkopové Mini-rýpadlo: -výkopy základov, prípojok, pňov -vyhlbovanie rýh -nakladanie sypkých hmôt -búranie plotov.

Stavebná činnosť, stavebné práce: -rekonštrukcia a výstavba rodinných domov -zateplenie, zatepľovanie fasád -rekonštrukcia stavieb, budov, domov -priemyselné a občianske stavby -realizácia bazénov -výstavba a rekonštrukcia komunikácií, chodníkov, zámkovej dlažby -oporné múry, spevnené plochy -montáž sadrokartónov -výstavba ...

Kominárstvo: - opravy stavby komínov - montáže komínových systémov - vložkovanie, revízia, kontroly a čistenie komínov - predaj krbov, krbových kachlí, kotlov - jadrové vŕtanie železobetónu betónu muriva - požičovňa prívesných vozíkov.

Spoločnosť Elgas Zlín vykonáva kompletné plynoinštalačné práce a kúrenárske práce. Montáž, pripojenie, opravy, servis: - plynové spotrebiče na zemný plyn a propánbután - ohrievače, karmy, sporáky - plynové kotly, kotolne - domové a bytové rozvody plynu. Rekonštrukcia plynových stúpačiek.

Stolárstvo, stolárstvo: - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - kancelársky, kúpelňový nábytok - vybavenie predajní.

Stolárstvo Jaroslav Očadlík je firma, ktorá sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku a stavebno stolárskych výrobkov. Firma funguje viac ako 15 rokov. Prevádzkareň sa nachádza v Rymiciach pri Holešove. Vyrábame všetko drevené príslušenstvo. Máme bohatú skúsenosť s výrobkami a radi vám poradíme Vaše otázky či zrealizujeme Vaše priania.

Stavebné práce, stavebná firma: -rekonštrukcia -zatepľovanie fasád, zateplenie -murovanie -sadrokartóny -podlahy -omietky, fasády -okná, dvere Služby: -inžinierska činnosť vo výstavbe Zelená úsporám. ČR

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Stavebná firma. Výstavba a rekonštrukcia: - rodinných domov - montovaných hál Rekonštrukcia bytových jadier. Realizácia, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolácia plochých striech - klampiarske práce.

Pokrývačstvo, tesárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Ponuka elektromontážnych prác či montáží silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov v budovách, halách, bytoch alebo rodinných domoch.

Zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník. Kovovýroba, výroba: -oceľové vráta, brány, schodiská, schody, mreže, prístrešky.

Ponúkame služby z oblasti odievania: - odborné poradenstvo aj pre plnoštíhle a nadmerné veľkosti - dámske šaty, sukne, blúzky, nohavice, kostýmy, saká, ľahké plášte - pánske nohavice, ľahké saká, košele, kravaty, ľahké plášte - obliečky, lemovanie záclon, obrusov a ďalších doplnkov - pre firmy obliekame zamestnancov a zaisťujeme vybavenie ...

Konzervátorská dielňa. Činnosť: - reštaurátorské práce - opravy historického nábytku, zbraní, hodín.

Stolár, stolár, nábytkár ponúka výrobu nábytku na zákazku. Kompletne vybavíme Váš interiér kúpelní, kuchyne, spálne, detskej či obývacej izby. Nábytok vyrábame z masívu, dyhy a lamina napríklad schody, dvere, vráta, vstavané poschodia. Postavíme pergolu, zábradlie alebo plot. Stolárstvo, stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kompletné ...

Sochárske a architektonické objekty a prvky - sochy pre exteriéry i interiéry, do mesta i krajiny, do parkov a záhrad - výstavné projekty do verejných priestorov.