Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Práca: - klampiarske - pokrývačské - realizácia a rekonštrukcia striech.

Montáž: - plynových kotlov - kondenzačných kotlov - montáž elektrokotlov.

Oprava, servis: - vstrekovacie lisy - roboti, robotov SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zariadení - práca na elektrických zariadeniach do 1000V

Stavebné práce: - fasády - zatepľovanie budov - podlahárske práce - sadrokartonárske práce.

Nástrojáreň, výroba: - formy na vstrekovanie plastov a gumy - nástroje na spracovanie plechov - strojné súčasti Vykonávame opravy foriem a nástrojov.

Predaj, montáž: - sadrokartónové systémy - minerálne podhľady - tepelné izolácie - hliníkové podhľady - prevetrávané fasády - opláštenie budov - slnolamy

Činnosť - maliarske práce - tapetovanie - zateplenie a maľby fasád - sadrokartonárske práce, štrukturálne omietky.

Elektroinštalačné práce - revízia elektroinštalácií domov, bytov, priemyselných zariadení, rozvádzačov - revízia bleskozvodov.

Elektromontážne práce - realizácia a prevádzka fotovoltaických elektrární - montáž klimatizácie s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním - montáž a inštalácia tepelné čerpadlá.

Práca: - kovoobrábanie - frézovanie - sústruženie

Dodávka, montáž - sadrokartónové konštrukcie - laminátové a masívne podlahy - strešné okná Velux. Stavebná činnosť - sadrokartonárske práce - podlahárske práce - pokrývačské práce - tesárske práce.

Služby - čistenie podlahového a klasického kúrenia tlakovou aj chemickou cestou - dezinfekcia vodovodného potrubia.

Montáže, inštalácia: -rozvody vody - plast, pozink -ústredné vykurovanie -plynu -elektrina. Predaj: -plynové kotly. Servis, oprava: -plynové kotly VIADRUS, JUNKERS, VAILLAND, BUDERUS, THERMONA.

Pokrývačské, klampiarske a tesárske práce - kompletná realizácia striech, záhradných altánkov a pergol.

Služby: - sochárska, maliarska a rezbárska činnosť Výroba: - ručne kované dláta a rydlá značky EBEN

Činnosť - kominárske práce - revízia a kontroly spalinových ciest - revízny technik komínov.

Podlahárske práce - pokládka podlahových krytín - renovácia parkiet.

Práca: - murárske - rekonštrukcia bytov, bytových jadier - podkrovné vstavby - montáž obkladov, dlažieb - sadrokartonárske práce.

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba, obchod a služby inde ...

Výroba a predaj: -repliky kamenných korýt, kvetináčov, hrantíkov a prvkov záhradnej architektúry. Predaj: -materiály na výrobu zámkovej dlažby -práškové pigmenty do stavebných hmôt -prísady do betónu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy na výrobu prvkov záhradnej architektúry -neviditeľné obrubníky.