Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obaly, fólie, pásky, preložky, vlnitá lepenka, škatule, kartóny, sáčky, vrecia, etikety. Ponúkame: -černění, chrómovanie, niklovanie, zinkovanie, fosfátovanie, eloxovanie, leštenie, CNC obrábanie, zámočníctvo, zváranie. -kovovýroba.

Zámočníctvo. práca: -zámečnické, zámočník -brúsené: -kotoučové píly, SK ** píly -frézy na drevo -hoblovací nože, nože na mletie a drvenie plastov -řetězy píl pre stavby -svařování CO2 -vŕtanie -frézování -brúsené na guľato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS * a SK ** -nože do drvičov.

Montáže, opravy, servis a revízie: - bytových i nebytových elektroinštalácií, zariadení, bleskozvodov a elektrických strojov.

Hlavným poľom pôsobnosti našej firmy je renovácia okien, zatepľovanie drevených okien a dverí a presklenia plastových okien a eurookien. Tento spôsob zníženia úspory energetických nákladov je jeden z najefektívnejších a najekonomickejších riešení súčasnosti. Prednosťou a výraznou úsporou je využitie existujúcich okenných a dverových rámov a ...

Výroba, tkanie: - gobelíny - originálne koberce - tapisérie Reštauruje a čistíme aj historické textílie.

služby: - projektovanie elektrických zariadení - projektová a inžinierska činnosť vo výstavbe (oblasť elektrických distribučných sietí a rozvodní)

Čalounictví: - čalúnnické práce - opravy čalúneného nábytku.

Výroba, lisovňa, lisovanie: - plastové diely pre automobilový, potravinársky, elektrotechnický a stavebný priemysel nástrojáreň: - výroba foriem

krajčírstvo - zákazkové šitie odevov.

služby: - umelecké kováčstvo - reštaurovanie

Kovoobrábanie na CNC strojoch ... Frézovanie a sústruženie na CNC strojoch, 4-osové obrábanie, 5-osé obrábanie, programovanie CNC strojov, príprava technológie ...

Práce zváračské v oblasti hliníka a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlie - bytové doplnky.

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba: - vstrekovacích foriem, bočné diely chladičov automobilov - nástroje pre priestorovo komplikované diely - diely chladičov - rozvody chladiacej kvapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba foriem.

-Veľkoobchod Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Sklenárstvo. Výroba, predaj skiel: - izolačných (dvojsklo, trojsklo), - opracovaných, - protipožiarnych, - žiaruvzdorných, - bezpečnostných, - s ornamentami, - nepriestrelných. Práca: - zameranie a montáž, - poradenstvo, - rezanie, brúsenie, vŕtanie, - zasklievanie, rámovanie, - lepenie akvárií, - zrkadlá.

Predaj, rozvoz: -piesok, kameň, štrk, kôra -stavebný materiál -recyklát -stavebná suť. Autodoprava, doprava, preprava: -kontajnery Práca: -stroj UNC. Pôsobnosť firmy: -Zlínsky kraj.

Frézovanie a sústruženie na klasických aj CNC sústruhoch A 26 a A 42 z tyčového materiálu.

Práca: -domové inštalatérske, inštalačné: -VODOinštalácia, inštalácia vody: -rozvody vody vrátane kanalizácie -TOPO, kúrenárske, inštalácia kúrenia: -montáže ústredného, podlahového kúrenie -PLYNárske, inštalácia plynu: -montáže kotlov vrátane dodávky -inštalácia solárnych kolektorov -stavebné a obkladačské ...

Zámočnícke práce. Zváračské práce. Zákazková výroba: - plastové septiky, nádrže.

Práca: - obrábačstvo, zámočníctvo, zlievárenstvo, kováčstvo. Výroba - odliatky zo železných materiálov - zvarence z uhlíkových a nerezových ocelí, ďalej potom z hliníkových a titánových zliatin - výkovky z ocelí nízko, stredne aj vysokolegovaných vrátane nerezu, aj hliníkových zliatin - obrobky - trieskové obrábanie, frézovanie, ...

Servis – Transport – Technik a.s. v Napajedlách sa zaoberá výrobou prípravkov a nástrojov a profesionálnou renováciou historických vozidiel. Sortiment výroby – nástrojáreň: -kusová a malosériová výroba sústruhov, frézok, brúsok a súradnicových vyvrtávačiek -vŕtacie, frézovacie, sústružnícke, kontrolné, montážne, zostavovacie a zváracie ...