Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Návrhy a realizácie interiéru. Stolárstvo, podlahárstvo. Kompletné stolárske a podlahárske práce. pokládka: - plávajúcich podláh - laminátové, drevené podlahy - podlahových krytín - PVC, linolea, koberce, vinylové podlahy. montáže: - obložky a dvere aj do puzdra JAP - schodiskový systém TOP STEP. Obkladanie starého schodiska ...

Zákazková zámočnícka výroba: -výroba ozubených kolies-rôzne rozmery -strojní súčasti a komponenty -vrata, mreže, technologické zostavy -náhradná diely. práca: -třískové obrábanie kovov, kovoobrábanie: -soustružení, frézovanie -vŕtanie, delenie, brúsenie -zámečnické, zámočníctvo -zušlechťování, kalenie, popúšťanie -povrchová ...

Stavebná činnosť: - realizácia rodinných domov - rekonštrukcia - stavebný dozor - inžinierska činnosť - servis vodo, topo, plyn - údržbárske práce. služby: - ubytovanie - ubytovňa, byty - prenájom priestorov vhodných pre kancelárie, obchody, školiace miestnosti a športové aktivity - virtuálna kancelária - poskytujeme zázemie pre ...

služby: - kominár, kominictví. Výroba: - kachľová pec.

Podlahárstvo. Stolárstva. práca: - pokládka plávajúce podlahy, PVC, linolea, kobercov, vinylových podláh - pokládka a renovácia drevených podláh - vyrovnanie podkladu nivelačné stierkou. Montáž stropných kaziet. Keramické obklady, dlažby, murárske práce.

Výroba, stolárstvo: - drevené postele pre psov - drevená strúhadlá - drevené hračky - dekoračné, reklamné predmety a iné.

práca: -obkladačské: -vnútorné aj vonkajšie obklady, dlažby -kompletné rekonštrukciu kúpeľní a bytových jadier -zateplování, fasády.

Stavebná firma. Rekonštrukcia domov, bytov. Zateplenie fasád. Zámkovej dlažby, ploty, okrasné múriky a iné murárske práce.

Truhlářství František Kedra sídliaca v okrese Zlín sa prevažne zaoberá výrobou atypických stolárskych výrobkov. Vykonávame kompletnú stolársku výrobu pre interiéry, a to ako z lepených materiálov (lamino pod.), Tak z masívu a na objednávku vyrábame aj exteriérové prvky (pergoly, zábradlia, brány, ...). Snažíme sa o maximálnu kvalitu výrobkov aj o ...

Naša dlhoročná spoločnosť sa zaoberá návrhmi, výrobou a montážou konštrukcií a výrobkov prevažne kovového charakteru vrátane renovácií. Pracujeme po celej SR. Pracujeme ako s bežnou oceľou, meďou, nerezou, mosadzou, tak aj so sklom, plexisklom, Lexan, ťahokovom, pozinkom, komaxitom, PVC a iným materiálom. Snažíme sa navrhovať a zhotovovať ...

Pieskovanie a predaj dekorovaného skla. Výroba reklamných predmetov zo skla: - fľaše, nápojové sklo - ťažítka - suveníry a sklenené darčeky. Hĺbkové pieskovanie na sklenený povrch: - mená, dátumy narodenia, obrázky.

Zámočníctvo. Výroba: - rybárskych potrieb. modelárstvo: - výroba zavážacích lodiek. Súkromný rybársky revír akože. Športový rybolov. Chov a predaj rýb. Služby v poľovníctve.

Výroba, predaj: Výrobky z kameňa: - pracovné dosky do kuchýň - vyhrievané pracovné stoly - kúpeľňové dosky - obklady - dlažby - parapety - schody materiály - žula - umelé kamene (trafficstone, technistone, Silestone) Realizácia zákaziek na kľúč (vrátane zamerania, dopravy a montáže).

Výroba: - informačné vitríny pre mestá a obce - vonkajšie vitríny pre firmy, školy - presklenné výstavné vitríny - prebaľovacie pulty.

Akvarel, maľba a digitálne grafické práce: - semináre - obrazy na predaj - tvorba na zákazku.

Stavebná činnosť: - pozemné staviteľstvo, novostavby občianskych a bytových stavieb - generálna rekonštrukcia a opravy objektov vrátane nadstavieb podkrovných priestorov - výstavba priemyselných objektov, komplexných priemyselných areálov vrátane dodávky a montáže rôznych druhov výrobné technológie - základové konštrukcie a nosné konštrukcie ...

Kamenárstva. Výroba, kamenárske práce: -Lité teraco - pomníkové práce - Renovácia terazzových schodísk - Kuchynské linky (prírodný kameň) - Kamenné múry, krby, všetka práca s kameňom

Geodetická kancelária. Všetky geodetické práce pre občanov a organizácie. Geometrické plány, vytýčenie hraníc, podklady pre projektantov, vytýčenie stavieb, zameranie skutočného vyhotovenia stavby.

Rekonštrukcia kúpeľní, bytov na kľúč. Inštalatérske, obkladačské, sadrokartonárske práce, presné rezanie obkladov z prírodných materiálov.

Návrhy, montáže, servis slaboprúdových systémov v panelových domoch: - spoločná televízna anténa STA / SAT - domové telefóny DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovacie systémy-EZS - čipový prístup-ČP.

Zastúpenie dánskej firmy DEVI. Dodávka, predaj, montáže, inštalácie: -Elektrické podlahové vykurovanie -tepelné čerpadlá vzduch-vzduch -klimatizácia. Projektovanie, dodávka, montáže: -meranie a regulácia MaR, meracie a regulačné systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Dodávka a výstavba: -protihlukové steny v okolí ciest, diaľnic a priemyselných priestor -protihlukové systémy presklené -protihlukové steny betónové (liadur) -protihlukové steny drevené (u niektorých typov je možná recyklácia) -protihlukové steny hliníkové.