Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Píla. Predaj: -stavebné a stolárske rezivo Realizácia, stavba, rekonštrukcia: -strechy na kľúč. Práca: -tesárske, tesárstvo.

Montáž, oprava, servis: - plynových spotrebičov

Výroba, kovovýroba, zámočníctvo: - zvarenca - strojné súčasti - oceľové konštrukcie - stavebné zámočnícke prvky

Kamenické práce. Pieskovanie, kosenie. Farbenie písma.

Dlaždičská stavebná firma: -pokládka všetkých druhov vonkajších dlažieb - zámkové, kamenné. -palisády, obrubníky, oporné zítky, schody, dlažby, ploty Zlínsky kraj.

Zákazková aj sériová výroba, montáže: -kovové pozinkované konštrukcie -mobilné umývacie linky, mobilné umývacie rampy pre nákladné vozidlá, autá. -výstavba fotovoltaických elektrární Výroba: -z nerez ocele, nerez: -interiérové doplnky -zábradlie -zámočnícke výrobky: -nosná konštrukcia -oplotenie -zábradlie ...

Geodetické služby. Digitálne spracovanie dát. Spracovanie - geografické informácie za účelom využitia pri evidencii majetku, kontrole a znižovaní prevádzkových a servisných nákladov. Autorizovaný díler GEPRO spol. s r.o.: - geografický informačný systém MISYS.

Elektroinštalačné práce - komplexná elektroinštalácia. Dodávka, montáž, servis: - slaboprúdové zariadenia a meranie a regulácia MaR: - EZS elektronické zabezpečovacie systémy - EPZ elektronické protipožiarne systémy - spoločné televízne antény - telefónne rozvody a ústredne - domáce telefóny - jednotný čas - ...

Služby: -portál špecializovaný iba na revitalizácie bytových domov a sídlisk - uľahčenie práce obchodných zástupcov stavebných firiem a zjednodušenie komunikácie medzi nimi a výbormi spoločenstva vlastníkov a bytových družstiev.

Montáže, inštalácia, predaj: - aktívne bleskozvody. Montáž a servis: - vzduchotechnické zariadenia. Revízia: - elektrických zariadení. Projekčné práce v oblasti elektro. Školenie projektantov a montážnych firiem.

Stolárstvo, stolárstvo. Drevovýroba: -okná, dvere, schody, kuchyne, záhradné program. Remeslo, práca: -stolár -stolár. Výroba: -nábytok.

Výroba, predaj, montáž: -montované komíny nerez hliník. Práca: -vložkovanie komínov všetkými materiálmi -certifikované revízie komínov -zámočnícke -pokrývačské -stavebné -výškové -zateplenie fasád. Návrhy, stavba, výstavba, montáž, realizácia: -komínové systémy -montované komíny. Rekonštrukcia, opravy: -komínové telesá v ...

Výroba, servis, kontroly, revízie, frézovanie - komíny, montáž a vložkovanie - komínové telesá Zámočnícke práce.

Predaj, montáž, poradenstvo: - drevené okná - drevené dvere - drevené podlahy, obklady - zimné záhrady.

Stolárske a stolárske práce-lamino, dyha, masív: -vybavenie interiéru domácností, kancelárií, obchodov -kuchynské linky -spálňa -vstavané skrine -detské izby -dvere, schody, pergoly -záhradný nábytok.

Murárske práce. Rekonštrukcia interiéru rodinných domov a bytových jadier: - obklady, dlažby - zámkové dlažby Zatepľovanie fasády budovy. Práca s lícovým murivom a pásikmi.

Práca: -truhlárske, stolárstvo. Výroba: -EURO okná, dvere, vráta -schodisko z masívu.

Výroba, montáž: - technologické zariadenia pre chemický, potravinársky priemysel a energetiku - pre zákazníkov z oblasti spracovateľského priemyslu konštrukcia zariadenia štrkovní, pieskovní, zariadenia na výrobu betónu a pod. - pre výstavbu v energetickom priemysle kusové dodávky - technologické celky pre čistiarne odpadových ...

Maľovanie portrétov podľa fotografie na zákazku. Reprodukcia obrazov, ale aj karikatúry ceruzkou alebo maľba na maliarske plátno. Ponúkame olejomaľby, rodinné portréty a bábky podľa fotografie. Všetko od skutočných umelcov, objednanie online a dodanie až domov. Portréty sú vhodné ako darček pre šéfa a hodia sa aj do moderného bytu.

Výroba, predaj: - súčiastky na freerideové kolesá. . Kovoobrábanie.

Fotodekorácia, fotografický dekor (digitálna laserová tlač): -keramických obkladov, dlažby, presklené plochy, plechy.

Zámočníctvo, zámočník, zámočnícka výroba: -vráta, brány, mreže -stolové podnože -nástrešky -plechové rozvádzače -slnolamy z hliníka.

Práca: -truhlárske, stolárske. Opracovanie reziva nadmerných rozmerov. Výroba nábytku na zákazku: -nábytok z dyhovaných materiálov, laminovaných DTD a z masívneho dreva. Výroba z dubového a iného dreva: -zámocké kazety -dvere vchodové aj vnútorné s obložkou, interiérové, vonkajšie (masív), posuvné -vráta kazetová podľa priania ...

STAVBA, VÝSTAVBA, REKONŠTRUKCIA. Stavebné práce, vykonávanie stavieb, ich zmeny a odstraňovanie: -rodinné domčeky (domčekov), priemyselné budovy -bytových jadier (bytové jadrá) -kúpeľní (kúpeľne) -zateplenie budovy, fasády, izolácia proti vode (hydroizolácia) -sadrokartóny, podhľady -terénne úpravy. Pokládka, obkladačské práce: -obklady, ...

Práca, renovácia: -maliarske, maliarstvo, maľby -natieračské, natieračstvo, nátery a nástreky (fasády, konštrukcia...) -lakýrnické, lakovníctvo, lakovanie -tapetovanie, tapety -mramory, patinovanie, fládrovanie ušľachtilými technologickými postupmi -poradenstvo -technológia -protipožiarne nátery Obnova kultúrnych ...