Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Revízia: -plynové zariadenia -domové plynovody -plynové kotolne Montáž, servis, oprava: -plynové spotrebiče

Oprava výfukov osobných aj nákladných automobilov. Zváranie prahov lemov a častí podvozku.

Ubytovanie: - apartmán Služby: - rámovanie a paspartovanie obrazov - maľovanie obrazov na zákazku

Výroba: -ohýbané jednoduché sklá -ohýbané bezpečnostné vrstvené sklá -ohýbané izolačné sklá. Zasklievanie. Viacvrstvové, nepriestrelné sklá.

Ponúkame: - komplexné služby merania, elektro a regulácie.

Maľovanie na stenu: - kreslené postavičky. Maľba na sklo: - reklamné nápisy - maľba na porcelán. Maľba na fasádu: - reklamná maľba - firemné logo - písmomaliarstvo.

Montáže a opravy: - plynové zariadenia - domové rozvody plynu a kúrenia. Montáž solárnych systémov ohrevu TV.

Stavebná činnosť, služby: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - podlahárstvo

Služby: - statika stavieb - hydroizolácia - sanácia betónových konštrukcií

Firma Šiler Antonín vznikla už v roku 1991 v okrese Děčín a od prvopočiatku tvoria jej hlavný výrobný program stavebné a strojné zámočníctvo. Dnes máme bohaté skúsenosti s výrobou ľahkých samonosných konštrukcií (balkónová zábradlia), stredne ťažkých i ťažkých konštrukcií (veže tobogánov, technológia čističiek odpadových vôd, výroba špeciálnych ...

Spoločnosť Tibor Zvrškovec poskytuje služby v oblasti stavebníctva. Staviame rodinné domy na kľúč, vykonávame rekonštrukcie, opravy mostných konštrukcií, stavby z kameňa. Vypracuje projektovú dokumentáciu pre vašu stavbu. Stavebné práce vykonávame najmä v Ústeckom kraji a Prahe. Rodinné domy na kľúč: Máte záujem o stavbu rodinného domu? ...