Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stavba, výstavba: -inžinierske siete Práca: -zemné -demoličná -izolácia -rekonštrukcia

Služby: -účtovné -daňové -odkup pohľadávok -fúzie a akvizície Stavba, výstavba: -priemyselné stavby Práca: -rekonštrukcia -zámočníctvo -kováčstvo

Práca: -výkopové -rekonštrukcia -doprava štrku, piesku -odvoz sutiny a odpadu

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - skrine - postele, spálne - stoly - okná, dvere - vybavenie kancelárií a škôl. Realizačná dielňa. Ateliér. Loukonosy 83, 281 26 Týnec nad Labem tel. 321 789 477

ODEVY. Výroba: - profesijné a pracovné odevy pre obchod, služby, gastronómiu, zdravotníctvo, čisté prevádzky aj remeslá - uniformy a ošatenie pre hotelový personál a reprezentáciu firmy - špeciálne strihy, podľa priania zákazníka - návrhy modelov oblečenia - šitie oblekov na mieru - vrchný a spoločenský odev - pánske a dámske šaty - ...

Predmetom podnikania spoločnosti sú tieto činnosti: - vodoinštalatérstvo - výroba, inštalácia a opravy ústredného vykurovania - montáž, opravy vyhradených plynových zariadení - opravy vyhradených elektrických zariadení a výroba rozvádzačov nízkeho napätia - murárstvo - maliarstvo a lakovníctvo - upratovacie práce.

Elektroinštalačné práce - revízia Revízia - bleskozvody

Podlahové štúdio, dodávky materiálov, inštalácia podláh, renovácia, kompletné dodávky na kľúč. Kamenná predajňa, vzorkovňa, e-shop.

Práca: - prierez, výrub stromov pomocou horolezeckej techniky - výškové práce

Čalúnické služby: - čalúnenie dverí, sedacích súprav, nábytku - renovácia nábytku - polstrovanie.

Realizácia stavieb, zatepľovanie budov. Zámočnícke, zváračské a montážne práce.

Salon Bernhardt Praha - Váš osobný krajčír od roku 1936. Obleky Praha to sú obleky na mieru vašej osobnosti. Unikátny odev podľa vašich požiadaviek. Prémiové materiálové kolekcie. Individuálny prístup a nadštandardný servis.

Meranie emisií, kominárske práce - čistenie - revízia - vložkovanie - viacvrstvové odvetranie.

Výroba a predaj - nástroje pre priemyselné obrábanie KOMET, DIHART, JEL.

Art-prague.eu - dekoratívne práce do interiéru a exteriéru vrátane návrhu, umelecká maľba na omietku, nástenná a stropná maľba, nástenné panó, grafika a kresba Praha a po cele Europe. Maľba dekoratívna, ornamentálna, umelecká a maľba na zákazku, osdobné a dekoračné lišty a sadrové štuky a ornamenty.

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu bytov vrátane bytových jadier, kuchyne a kúpeľne. Sandrokartónové priečky, elektroinštalácie, osvetlenie, montáže zariadenia. Komplexné stavebné služby - búranie, omietky, izolácia, maliarske práce, dlažby a obklady.

Vložkovanie, frézovanie, stavby a opravy komínov, kontroly a čistenie komínov.