Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Práce, služby. - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Práca, montáž: - elektroinštalácia - bleskozvody - televízne antény, rozvody - zabezpečovacie systémy - fotovoltaické elektrárne.

Služby: - projektová kancelária zaoberajúca sa statikou nosných konštrukcií.

Služby: - vykonávanie inventúr tovaru - inventúra dlhodobého hmotného majetku (zavedenie čiarového kódu). Dodávka: - kompletné riešenie pre inventarizáciu.

Realizácia: - inteligentné bývanie - systémy na ovládanie vykurovania, ventilácie, osvetlenia, žalúzií, merania energií a zabezpečenia objektu

Dodávka, montáž, realizácia: - elektrické vedenie 110 až 400 kV - montážne práce na vedení VVN

Výroba - reklamné rámy a stojany z hliníkových profilov s použitím systému zaklapovacích líšt Frézovanie - sústruženie Výroba - bantamové ráfiky z hliníkovej zliatiny pre manipulačné vozíky Zváračské práce Kovovýroba

Činnosť - správa a údržba budov - obkladačské práce - podlahárske práce, pokládka podlahových krytín - sadrokartonárske práce - zatepľovanie - rekonštrukcia domov - rekonštrukcia bytových jadier.

Stavebná spoločnosť: - novostavby - rekonštrukcia budov - izolácia (tepelné, proti vode, radónu) - strešné montáže.

Práca: - plynárske - montáž, servis plynových kotlov, tepelných čerpadiel.

Práca: - zváračské - zámočnícke Montáž: - oceľové konštrukcie - oceľové haly

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia budov - maliarske práce.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia domov - murárske práce - montáž obkladov, dlažieb - vodo, topo, plyn.

Činnosť: - stavebné a murárske práce - rekonštrukcia - stavby na kľúč

Služby - internetové pripojenie - PCO pult centralizovanej ochrany - výroba a opravy elektrorozvádzačov - silnoprúdové a slaboprúdové rozvody.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Projektovanie pozemkových úprav -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

Činnosť - návrhy a konštrukčné riešenia pre optolektronický a elektronický priemysel - obrábanie, sústruženie a frézovanie - konštrukčné návrhy prevodníkov a adaptérov. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Činnosť: - digitálna kartografia - diaľkový prieskum Zeme - geoinformačné systémy.

Činnosť: - opravy starožitných lustrov.

Projekčná a inžinierska kancelária Ing. Josef Vítek, sa zameriava na projektovanie, konzultačnú a inžiniersku činnosť vodohospodárskych stavieb a stavieb v oblasti životného prostredia. Špecializujeme sa najmä na vodovodné siete, kanalizácie, čistiarne odpadových vôd či skládky odpadov.