Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia domov, bytov - zatepľovanie fasád domov

Karikaturista pre firemné akcie, večierky, párty, svadby, narodeniny a ďalšie eventy. Náš profesionálny prístup, vaša spokojnosť a skvelá zábava.

Služby: - špecializujeme sa na odvoz a likvidáciu odpadu, pristavenie kontajnera na odpady - dodávka kanalizačných prvkov, ako sú: šachty, skruže, uličné vpuste, dodavka potrubia, kameninových a plastových rúrok(KG) - výkopové a stavebné práce - pokládka kanalizácií - murárske práce - autodoprava.

Stavebná spoločnosť - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - elektroinštalačná práca - obkladačské práce - zemné práce.

Firma zabezpečuje všetky elektroinštalačné a elektromontážne práce v Prahe a okolí.

Služby: - elektromontáže - revízia elektro - murárske práce - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - sadrokartóny

Harrachovské apartmány GRYF Krásne nové apartmány na letnú i zimnú dovolenku. Apartmány ponúkajú ubytovanie v krásnom prostredí Harrachova. Budete príjemne prekvapení očarujúcim výhľadom na zjazdovku a priamo na cestu k nádherným Mumlavským vodopádom, ktoré sú vzdialené od hotela iba 2 km. Ponuka novo zrekonštruovaných apartmánov: 3x ...