Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Základy šitia. Úpravy odevov. Výroba lepiacich obrázkov z časopisov.

Výškové práce horolezeckou technikou. Prenájom montážnych plošín

Projektová činnosť vo výstavbe. Spracovanie dokumentácie. Rokovania s orgánmi štátnej správy.

Opravy odevov, šitie, žehlenie, mandľovanie a čistenie bielizne.

Montáž tepelných a chladiarenských izolácií

Zemné a výkopové práce, stavebná činnosť. Tiež prekladáme texty z anglického jazyka do slovenčiny a opačne a vyučujeme angličtinu.

Služby - geodetické práce - digitálne zameranie objektov - projektové práce

Umelecká zlieváreň - individuálne zákazky -komplexné služby

Montáž sadrokartónových podhľadov a systémov.

Stolárstvo, podlahárstvo. Pokládka PVC, plávajúcich podláh a kobercov.

Predaj a montáž plávajúcich podláh, kobercov, PVC, korkov. Ďalej dodávame a montujeme žalúzie do všetkých typov okien, lamelové dvere, interiérové dvere a zárubne. Kamenná predajňa aj internetový obchod.

Prestavby a rekonštrukcie: -byty, panelové byty -rodinné domy, domčeky -rekonštrukcia a modernizácia objektov. Výstavba: -občianska, bytová -byty na kľúč. Rekonštrukcia, prestavba interiérov: -novostavby, podkrovné vstavby, interiéry -byty, kancelárie, nebytové priestory -obklady, dlažba, bytové jadrá -výmena ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení a bojlerov.

Vykonávame: - maliarske práce - pokládka podlahovej krytiny - sadrokartónové priečky - pokládka, obklady, dlažby - murárske práce.

Zámočníctvo Michal Jurčo - sa zameriava na výrobu: - zákazková kovovýroba - zámočnícke práce - vráta - brány - brány s pojazdom - oplotenie - ploty - mreže - nerezové zábradlia - kovové schody, schodiská vnútorné i vonkajšie - drôtené programy - kovové prvky na vybavenie kuchýň.

Hodinový manžel - služby pre domácnosti a firmy, opravy, údržba a servis bytov a kancelárií, montáže nábytku, bytových doplnkov, čistenie kobercov a čalúneného nábytku, drobné inštalatérske a elektro práce, dodávka a montáž žalúzií a roliet, vŕtanie do panelov, zapojenie práčok, umývačiek, umývanie okien a dverí a pod.

Dezinfekcia potrubia vnútorného vodovodu vrátane vystavenia Zabezpečeniu rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinštalatérske práce.

Servis, výmena a pravidelná klimatizácia Elektroinštalačné práce Dodávka, montáž a servis - tepelné čerpadlá Kúrenárske práce - kompletné dodávky - rozvody kúrenia - peletové kachle Čistenie - kuchynské prevádzky a umývanie - klimatizačné jednotky Vodoinštalačná práca - kompletné dodávky - rozvody ...

Izolácia spodných stavieb, protiradónové a striech fóliami Protiradónové izolácie Klampiarske práce Strechy

Stolárstvo, výroba: - skrine - schody - kuchynské linky Práca prevažne z masívu Zákazky podľa priania zákazníka

Autopožičovňa Čistenie interiérov vozidiel Odťahová služba Bazár stavebných strojov Skladovanie Logistika Medzinárodná a vnútroštátna doprava Sťahovanie