Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Predaj: -koberce -PVC -laminátové a drevené plávajúce podlahy. Služby: -rozvoz po Prahe zadarmo -zaistenie pokládky všetkých podlahových krytín našimi odborníkmi -veľký výber v našej vzorkovni, kde vám s výberom pomôžu naši odborníci.

Praga Strašnice sa zaoberá: - strojovou a zámočníckou výrobou - montážnymi prácami - prenájmom kancelárskych, dielenských a skladovacích priestorov.

Projekcia, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generálne kľúče. Poradenská a konzultačná činnosť v oblasti mechanických zabezpečovacích systémov pre úrady, banky, hotely školské, zdravotné a ďalšie zariadenia.

Zámočnícke práce. Nákladná doprava.

Špecializácia na výstavbu inžinierskych sietí, vykonávanie projektových, pozemných a výkopových prác.

Poskytujeme kontajnery na odpad, piesok, štrk, betón, demolácie, zemné, výkopové, kopáčske, búracie práce.

Zatepľovanie rodinných a panelových domov. Rekonštrukcia budov. Sanácia panelových konštrukcií. Vykonávanie stavieb

Sme jednou z najvýznamnejších firiem v odbore vykurovania, klimatizácie, čistých priestorov, filtračných technológií a chladenia technologického vzduchu v Európe. Zaštiťujeme predaj všetkých výrobkov spoločnosti DencoHappel v Českej republike z výrobného závodu so sídlom v Liberci. Naše výrobky sú úplne kompatibilné, aby bolo možné vytvoriť ...

Reštaurátorské práce Rekonštrukcia objektov Projekčné práce Poradenská činnosť

Práca: - kúrenárske - rozvody vody, plynu - optimalizácia vykurovacích sústav - solárne systémy - montáž, servis tepelných čerpadiel.

Komplexné služby v oblasti prípravy výroby pre firmy zaoberajúce sa spracovaním prírodného kameňa, výrobcu sklovláknocementových dosiek, umelého kameňa. Dodávky sme obohatili o sortiment kotevných systémov a stavebnej chémie pre nami navrhované výrobky. Ako jedna z mála českých firiem sa zaoberáme navrhovaním a vývojom prvkov z moderných ...

Stavbová činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia budov - zemné práce - spracovanie projektovej dokumentácie.

Stavebná činnosť - základové dosky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domov, pasívne domy, drevostavby - pokrývačské práce - zatepľovanie.

Činnosť - zemné a výkopové práce - demolácie a demolačné práce.

Činnosť: - prevádzka solárnych štúdií Predaj, montáž, servis: - solária

Realizácia a rekonštrukcia interiérov - sadrokartonárske práce - murárske práce - obkladačské práce - izolačné práce.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia objektov - búracie a demolačné práce - murárske práce.

Práca: - maliarske - tapetárske - lakovnícke - natieračské

Kovovýroba - CNC obrábanie - odliatky, výkovky, razidlá.

Práca: - zámočník, zámočnícke - kováčske - pasiarske