Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stavebná činnosť - dopravné stavby - zemné práce.

Elektromontážne práce: - rozvodne - výstavba trafostaníc - elektrické prípojky NN, VN.

Práca: - elektroinštalácia - montáž elektronických zabezpečovacích systémov - montáž solárnych, fotovoltaických systémov. Stavebné práce: - rekonštrukcia interiérov.

Práca: - elektroinštalatérske.

Činnosť: - výroba výpalkov z plechov - kovoobrábanie - brúsenie - zváranie

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárske - rozvody vody, kúrenia, plynu.

Práca: - elektroinštalácia - silnoprúd, slaboprúd - bleskozvody - elektrorevízia.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika Výroba, predaj: - záhradné krby - záhradný nábytok Zámočníctvo.

Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - spálňa - kúpeľňový nábytok Dielňa Dolné Lukavice 13.

PROVAS Plzeň s.r.o. je spoločnosť špecializujúca sa na opravu a rekonštrukciu priemyselných podláh.

Dodávka a montáž systémov pre úsporu energií. Tepelné čerpadlá Fotovoltaické elektrárne Solárny ohrev vody Vetracie jednotky Elektrické vykurovanie Elektrický ohrev vody Vykurovacie systémy Poradenstvo. Dodávame a montujeme tepelné čerpadlá. - systémy zem-voda s vrtmi - systémy s plošnými kolektormi - vzduch-voda aj tepelné ...

Stavebná firma. - zemné práce - kanalizácia - výstavba komunikácií (dlažby zámkovej, kamennej, asfalty) - oporné múry (betonáže, suché systémy) Oprava povrchov živičnou zmesou.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a montážou plastových okien a dverí v Plzni a Západočeskom kraji. Vykonávame tiež zatepľovanie fasád a revitalizácie panelových domov.

Delenie a opracovanie kovových a špeciálnych materiálov. Na páliacich strojoch TruLaser 3530 a TruLaser 3030 je možné deliť materiály od hr. 0, 5 mm do 20 mm s presnosťou 0, 1 mm, ohraňovací lis TruBend 3120 je schopný ohýbať materiály až do hr. 15 mm. Dodávame ako jednotlivé dielce, tak aj komplexné dodávky hotových komponentov na priamu ...

Stavebníctvo. Rekonštrukcia historických objektov. Stavby na kľúč. Stolárska výroba.

Činnosť: - elektroinštalačná práca - inteligentná elektroinštalácia.

Montáž sadrokartónu, kazetových stropov a plávajúcich podláh.

Výroba: - dodávky do energetického, dopravného a farmaceutického strojárstva - oceľové zvarence Povrchové úpravy: - brúsenie nerezových materiálov

Stavebné práce: - sanácia vlhkého muriva - sanácia betónu - chemické injektáže - protiradónové opatrenia - izolácia proti vode - izolácia plochých striech.

Práca: - zemné, výkopové (strojné, ručné) - murárske - pokrývačské, klampiarske - inštalatérske - rekonštrukcia bytových jadier, bytov - búracie práce.