Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Murárstvo Izolatérstvo -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Kominárstvo. Údržba, revízia: - komínové telesá všetkých typov a prevedení - na tuhé palivá aj plyn. Služby: - pravidelné čistenie komínov - revízia dymových ciest, dymovodov - frézovanie komínových prieduchov. Ťažba, priblížovanie: - drevo Zemné a výkopové práce.

Výstavba, opravy, rekonštrukcia: -plynovody -produktovod -regulačná stanica. Veľkoobchod: (Centrála maloobchodných predajní) Litomyšl, Zámocká 7 tel: 461612884 -potraviny. Veľkoobchod bytového textilu a obrusovín Litomyšl, Sokolovská 1 tel: 461619010. Predaj, rezervácia: - letenky (Kubík travel) - zájazdy do zahraničia a ...

Stolárstvo, drevovýroba. Predaj: -dosky, doskoviny -rezivo.

Antique reštaurátorstvo Zaoberáme sa reštaurovaním, predajom, výkupom starožitného nábytku, starožitných a umeleckých predmetov, kompletným zariaďovaním interiérov. Vykonávame rôznu umeleckú činnosť.

Stolárska výroba nábytku na zákazku: -kuchyňa -bytové doplnky. Výroba: -čalúnený nábytok.

Ponúkame ručné výkopové aj všetky búracie práce, terénne úpravy, upratovacie práce a pokládku kanalizácií či drenáží.