Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine na mieru

Výroba, predaj: -školský nábytok -tabuľa -skrine Realizácia interiérov: -učebne -laboratória -zborovne -kabinety -jedálene -šatne

Montáž: - sadrové podhľady. Pôdne vstavby a nadstavby. Zatepľovanie fasád objektov. Fúkaná tepelná a akustická izolácia. Sanácia vlhkých stavieb vrátane prieskumu. Stierková hydroizolácia: - strechy - balkóny - terasy - sklady a pod. Komplexné stavebné práce: - stavby na kľúč. Prenájom, predaj, montáž: - ...

Murárstvo, obklady.sadrokartóny.

Predaj a pokládka podlahových krytín. priamy partner firmy K-MONT

Výškové práce horolezeckou technikou, montážne práce, rizikové výrub stromov, upratovanie snehu, náter fasád a striech, montáž a demontáž okien, montáž solárnych panelov. Online predaj vybavenia pre outdoor a horolezectvo.

Vykonávanie rekonštrukcií a opráv rozvodov plynu, zdravotnej techniky i vykurovania vrátane projektovania a výstavby nových sietí.

Murárske práce Predaj - kvety z vlastnej produkcie balkónové kvety - väzba kvetov pohrebná, vianočná, dušičková - chryzantémy rezané aj v kvetináči - sirôtky, primule Zakladanie a údržba záhrad, parkov a cintorínov Predaj - sadba zeleniny a kvetov Rastlinná výroba

Všetky stavebné práce - Sadrokartón, suché podlahy RIGIPS, strojné omietky, zatepľovanie objektov, obklady a dlažby, ďalej výškové práce za použitia horolezeckej techniky - umývanie a údržba výškových budov, montážne práce vo výškach, upratovanie snehu a ľadu zo striech, atď.

Geodetické práce v invest.výstavbe: -mapové podklady -geometrické plány -vytyčovanie vlastníckych hraníc. Kartografické práce. Poradenská činnosť v odbore.

Kovovýroba, Brúsenie nástrojov a náradia Obrábačstvo

Práca: - kovoobrábanie a nástrojárska činnosť. Výroba foriem, nástrojov, prípravkov a náhradných dielov

Ponúkam brúsenie drahokamov zlatníckym dielňam, výrobcom šperkov, obchodníkom, zberateľom. Moderné brúsy, neobvyklé fantazijné tvary aj klasické tradičné výbrusy. Vždy originálnu a precíznu ručnú prácu. Predaj šperkových drahých kameňov podľa ponuky. Ponúkam možnú spoluprácu.

Dodávka a montáž slaboprúdovej elektroniky. Inštalácia TV a SAT antén, kamerových sledovacích systémov, ozvučenie priestorov, montáže a revízie elektronickej zabezpečovacej signalizácie atď. Tvorba webových prezentácií. Revízia elektrických spotrebičov a ručného náradia.