Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Výtvarník, služby: - tiffany vitráže - maľba na sklo, drevo, textil - olejomaľba

Tesárske práce: - krovy - drevostavby - altány - pergoly

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine

Služby: - kovoobrábanie - CNC sústruženie - brúsenie - lisovanie - CNC frézovanie

Služby: - výroba kuchýň a nábytku na mieru - rekonštrukcia kúpeľní - maliarstvom, natieračstvom

Práca: - murárske - maliarske, natieračské

Práca: - obkladačské - murárske

Výroba, predaj: - poplastované a pozinkované pletivo, stĺpiky a brány

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinštalácia - pokládka plávajúcej podlahy - práca na záhrade

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Tvoríme internetové stránky v kombinácii Vašich predstáv a taktiež našej odbornosti.

Výroba: - presné obrábacie diely z ocele, duralu, plastov, liatiny a nerezu vrátane tepelného spracovania a povrchovej úpravy. Frézovanie Sústruženie Delenie materiálu Tepelné spracovanie.

O strechu nad hlavou sa svojim zákazníkom staráme už od roku 1992. Naša firma je zdravá, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, kladúca dôraz na dlhodobý rozvoj. V odbore máme dlhoročné skúsenosti. Spočiatku sme pracovali na rekonštrukciách menšieho rozsahu, ale postupom času sa činnosť rozšírila aj na väčšie celky, a tak dnes pôsobíme ako ...

Stolárstvo. Predaj: - palubovky, lišty - palubovky.

ELEKTROINŠTALÁCIA: -rodinné domy -občianska vybavenosť -osvetlenie interiérov. MERANIA A REGULÁCIA: -kotolne -vzduchotechnika -elektrické pece -priemyselné pece.

Montáž, realizácia, servis: - meranie a regulácia - kúrenie, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizácia - plynové kotolne - meranie emisií.

Tvarové rezanie vodným lúčom: - všetky druhy ocelí.

Stolár: - nábytok - kuchyňa - vstavané skrine - ordinácie, kancelárie - izby - schody - interiérové a vstupné dvere - zábradlie - postele a čalúnenie - plasty, pracovné dosky, umelý kameň - altány, pergoly.

Realizácia striech. Tepelné izolácie. Zatepľovanie objektov.

Práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke.

Montáže: - sadrokartónové konštrukcie - tepelné izolácie - minerálne kazetové podhľady - kompletné podkrovné vstavby - plávajúce podlahy vrátane prípravy podkladu - termofasády.

Práca: - zemné a výkopové vykonávané bagrom DH a UNC aj ručne - terénne úpravy - vŕtané a kopané studne - vyhľadávanie vodných zdrojov - čistenie a rekonštrukcia studní - vypratanie, upratovanie pivničných a podkrovných priestorov.

Salón Brigita: Módny salón. Zákazkové krajčírstvo odevnej návrhárky. Šitie: - dámske - pánske odevy. Realizácia módnych prehliadok. Maloobchod, predaj: - metrový textil - bižutéria.