Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vykonávanie zváračských prác metódou TIG a MMA.

Strojárska výroba, kovovýroba, trieskové obrábanie, kovoobrábanie, CNC: -sústruženie -frézovanie -brúsenie -vŕtanie. Zámočníctvo. Špeciálna zákazková strojárska výroba.

Zámočnícke práce, zámočníctvo: -obrábanie kovov -sústruženie -frézovanie -strihanie plechu do hrúbky 8 mm -ohýbanie plechu do hrúbky 2 mm Zákazková kovovýroba: -ručné -strojné. Výkopové práce: -prerazy pod vozovkou.

Povrchové úpravy stolárskych výrobkov: - drevo lakovanie, morenie, tónovanie.

Vyrábame vráta, brány, ploty, stožiare, krbové vlžky, mreže, zábradlia, nerez, schodisko a ďalšie.

Výroba a predaj stojanov na bicykle na všetky bežné typy.

Zákazková výroba a montáž nábytku: -kuchynské linky -detské, obývacie izby -vstavané skrine -kancelársky nábytok -posteľové postele -zákazkový A-Typ nábytok -rezanie LTD a olep ABS hranami.

REGENERÁCIA STAVIEB NA KĽÚČ Sme spoločnosťou s viac ako dvadsaťročnou tradíciou so zameraním najmä na regeneráciu a energetické úspory domov vo vlastníctve spoločenstiev vlastníkov a družstiev. Firma má kvalifikované tímy zamestnancov, ktoré pre regeneráciu vášho domu zaistia: - stavebno-technické posúdenie a koncepciu regenerácie domu - ...

Služby v realizácii striech: -klampiarske práce -pokrývačske práce -tesárske práce -montáže strešných okien -špeciálne krytiny -zastrešenie novostavieb -rekonštrukcia striech -ponuka a cenová kalkulácia zadarmo.

Práca: -múrnictvo -murárske -rekonštrukcia.

Ponúkame murárske, obkladačské práce, rekonštrukcie domov a bytových jadier, zatepľovanie budov a montáže sadrokartónov.

Obkladačské a murárske práce: -rekonštrukcia -murovanie bytové kúpeľňové jadrá -možnosť pri spolupráci kompletnej rekonštrukcie vrátane vodo-topo-plyn -elektrina -zaistenie služieb.

Murárske a sadrokartonárske práce, fasády, obklady.

Kominárstvo: -vložkovanie komínov -revízia a kolaudácia komínov -frézovanie komínov.

Vykonávame pokrývačské, klampiarske a tesárske práce a zatepľovanie podkrovných stavieb.

Stolárstvo, tesárstvo -truhlárske práce -tesárske práce

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu strechy, pokrývačské, tesárske a klampiarske práce, vrátane náterov strešných krytín pre rodinné domy, komerčné a pamiatkové stavby.

Maloobchod, predaj: - domáce elektrospotrebiče. Práca: - elektroinštalačné - revízia elektro.

Vykonávame výmaľby interiérov a dekoratívne maľby. Lakovnícke práce Bezupratovacie maľovanie.

Zaoberáme sa správou a údržbou nehnuteľností. Stavebné a dokončovacie práce.

Vykonávame revízie nádrží, nádrží a ich likvidácie. Tlakové čistenie kanalizačných vpustov.

Vykonávame kamenárske práce, krbárske práce. Poradenstvo, výstavba, rekonštrukcia.