Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Projektová činnosť vo výstavbe. Projekcia slaboprúdových zariadení (ďalej len SLP), EPS a MaR pre všetky druhy objektov ako sú.

Vykonávame stavebné práce, rekonštrukcie, obklady a pokládku dlažieb.

Montážne nábytku na zákazku z lamina: -stolárske a stolárske práce -výroba kuchýň -obývacie steny -spálňa -postele -vstavané skrine -kancelársky nábytok -interiéry.

Stolárstvo. Stolárstvo. Zákazková výroba kancelárskeho nábytku, lekární, laboratórií, kuchynských liniek, schodov.

Elektromontážne práce, elektroinštalácia rodinných aj nájomných domov, revízia elektrických zariadení.

Zámočníctvo, zámočnícke práce, núdzové otváranie bytov.

Vykonávanie, opravy a servis domových, panelových i priemyselných elektroinštalácií. Výroba elektrických zariadení a fotovoltaiky.

Výškové práce, umývanie okien a plášťov budov a montážne práce pomocou lanovej techniky.

Naša stavebná firma ponúka stavebné práce, výstavba rodinných domov, ošetrovanie fasád proti sprejerom na báze nanotechnológie, rekonštrukcia bytov a bytových jadier i podkrovné vstavby, vrátane zatepľovania domov a opravy fasád, montáž euro okien, dverí, terénne a drenážne práce, obklady, dlažby, chodníky.

Stavebná firma Brno. Rekonštrukcia, novostavby, sanácia vlhkého muriva: -pôdne vstavby -rodinné domy -hrubé stavby -podrezanie muriva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontajnerová. Zemné práce UNC 750. Realitná činnosť.

Stavebné práce, stavebná činnosť. Výstavba rodinných, bytových a administratívnych domov. Novostavby na kľúč. Rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov. Rekonštrukcia a opravy fasád: -zatepľovanie fasád vr. izolácií a náterov. Strechy sedlové aj ploché: -realizácia -rekonštrukcia a sanácia poškodených. Pôdne vstavby: -vrátane ...

Elektroinštalačné práce, revízie, silnoprúdové elektromontáže.

Dbáme na životné prostredie, bezpečnosť práce av najvyššej miere využívame osobné ochranné prostriedky. Služby: -sanácia nebezpečných látok, azbestu -preddemoličný prieskum so zatriedením odpadov -inšpekčná činnosť na zisťovanie prítomnosti azbestu -demolácia -zemné práce -drobné stavebné práce -čistiace a upratovacie práce v priemyselných ...

Vodoinštalatérstvo a kúrenárstvo: -služby domácnostiam aj podnikom -dokončovacie stavebné práce -inštalatérske práce -opravy.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vykonávame montáže vody, kúrenia aj plynu a výmeny plynových kotlov.

Služby v oblasti povrchových úprav so zameraním na galvanické zinkovanie.

Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov Tepelné spracovanie vykonávame v komorových, vozokomorových a šachtových peciach. Nadštandardné rozmery pecí a kúpeľov, ktoré nám umožňujú spracovanie objemnejších a hmotnejších súčastí (do 2, 5 tony) vrátane ich vyrovnávania.

Elektroinštalácia slaboprúd, silnoprúd. Inštalácia bleskozvodov. Revízia.

Telekomunikácie Bezpečnostné systémy Ostatné slaboprúdové systémy Silnoprúdové systémy.

Opravy, montáže elektroinštalácií.

Projekty elektro - silnoprúd aj slaboprúd pri bytových, občianskych a priemyselných stavbách. Projekty bleskozvodov. Výpočty osvetlenia.

Tapetovanie, maľovanie, predaj tapiet, predaj ľad osvetlenia, lepenie grafiky, lepenie veľkoformátovej tlače. E-shop.

Podlahárske práce. Pokládka a opravy všetkých druhov podláh vrátane vyrovnania, brúsenia, lakovania, lištovania či údržby.