Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Práca: -zámočnícke -montážna -servisné. Sťahovacia technika.

Ponúkame prácu traktorbagrom NH 110. Vykonávame búracie, demolačné a stavebné práce.

Obrábačstvo, prácu na CNC strojoch.

Elektroservis, Služby: -elektro. Oprava, servis: -domáce elektrospotrebiče -ohrievače vody. Oprava, údržba, montáž, revízia: -elektrické inštalácie. Autorizovaný servis značiek: -ARISTÓN, ARIETE, BRAVO, DELONGHI, MOULINEX, MIRAVA, DAFI, KENWOOD, SINGER, SOLAC, ISEA, GENERAL.

Projekcia energetického zariadenia, rozvody VN, VO a distribučných trafostaníc.

Zváranie ocele, ohýbanie a vŕtanie plechov.

Dodávky na kľúč Kompletné plánovanie a realizácia elektroinštalácií. Predaj multimediálnych linuxových satelitných receiverov Dreambox. Montáž Inštalácia satelitnej techniky Servis- programovanie linuxových receiverov

Výroba, renovácia -dvere, zárubne, montáž nových dverí a zárubní, výroba posuvných dverí a nábytku na mieru - kuchynské linky, vstavané skrine, postele. Oblasť pôsobenia Brno a Brno - vidiek. Sme firma zaoberajúca sa nielen výrobou nábytku na mieru, ale špecializujeme sa aj na opravy a renovácie dverí. Vykonávame renovácie a opravy interiérových, ...

Správa budov a revízia, elektroinštalácia, vodoinštalácia, plynoinštalácia, kúrenárstvo, servis a údržba bazéna, strechy a fólie, stolárstvo.

Izolatérstvo. Ochranné nátery striech panelových a bytových domov, terás aj garáží. Odborné poradenstvo v oblasti izolácie stavieb.

Podlahy na kľúč. Podlahárske (kladačské) práce: -príprava podkladu -pokladanie kobercov -PVC -marmoleum -kaučuk -lamináty -zdvojená drevená podlaha. Dokončovacie práce: -sponkovanie -montáž prechodových a osvetľovacích líšt -soklovanie schodov -pastovanie PVC a marmolea.

Reštaurovanie historického nábytku aj výrobkov z dreva. Ponúkame renováciu a obnovu rôznych povrchových úprav.

Služby: -všetky inštalatérske práce. Požičovňa náradia.

Revízia vyhradených tlakových a plynových zariadení.

Návrhy a realizácia telekomunikačných i dátových sietí a slaboprúdových rozvodov.

Elektroservis bytovej a priemyselnej elektroinštalácie, revízia, hostinská činnosť, správa nehnuteľností - vypratávacie práce, kosenie trávy

Ponuka výškových prác a umývanie presklených plôch.

Manipilačná technika Školenie vodičov VZV Technické kontroly VZV Tlakové nádoby, kotolne Plyn a plynové zariadenia BOZP a PO

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Rekonštrukcia bytových jadier a zariaďovacích predmetov. Výmenu ležatých rozvodov a stúpačiek. Opravujem splachovacie batérie.Nonstop pohotovosť.

Dodávka AL a PVC okien, tieniacej techniky na všetky druhy okien. Maliarstvo, natieračstvo.

Ponúkame revízie, montáže a opravy elektrických zariadení.

Stavebné a murárske práce, zatepľovanie fasád, montáž obkladov a sadrokartónov.

Naša spoločnosť vykonáva na zákazku všetky teracárske práce od technológie liateho teraca u zákazníka, až po výrobu teracových prvkov v našej dielni. Zaisťujeme tiež v súčasnosti veľmi žiadané opravy a renovácie všetkých teracových plôch - dotmelenie prasklín a výtlkov, prebrúsenie poškodených alebo opotrebovaných povrchov a ich následnú povrchovú ...

Sklenárstvo: -zrkadlá, zrkadlové steny -nábytkové sklá, police, vitríny -zasklievanie nákladov, okien, dverí -všetky slenárske práce -montáž u zákazníka -izolačné dvojsklá DITERM. Sériová, zákazková výroba, atypy: -akvária aj veľkoobjemová -terária.

Vykonávame všetky inštalatérske a výkopové práce. Za rozumnú cenu Vám opravíme prasknutý kohútik, upchatý sifón alebo postavíme či zrekonštruujeme Vašu kúpeľňu. Ponuky a prehliadky vykonávame zadarmo. Všetky materiály berieme priamo od výrobcov a preto si môžeme dovoliť prívetivé ceny.