Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vodo, topo.

Telekomunikačné služby, informačné a databázové systémy či internetové aplikácie.

Služby: -posudzovanie technickej bezpečnosti elektrických zariadení a stanovenie rizík -spracovanie plánu kontroly, údržby, skúšok a revízií elektrických zariadení -spracovanie odborných posudkov a protokolov -koordinácia prác a montážny dozor pre časť elektro -zabezpečovanie elektrických skúšok Revízia: -elektrické ...

Kovoobrábanie. Zváračské práce. Tvarové vypaľovanie NC vypaľovačkou - ohýbanie CNC ohraňovacím lisom - pálenie CNC laserom. Zámočnícke práce. Prevádzkareň: Mlynská 326/13 Drásov 378 (areál bývalého ZD) 602 00 Brno 664 24 Drásov.

Slaboprúd, silnoprúd. Podaj, montáž a servis v nasledujúcich oblastiach: pobočkové ústredne, bezdrôtové a klasické telefóny, faxy, elektronické zabezpečovacie a požiarne systémy EZS a EPS, dátové siete, kamerové systémy CCTV.

Pokrývačstvo, tesárstvo. Tesár, pokrývač. Tesárske práce. Stavbu či rekonštrukcia striech a krovov, montáž strešných krytín či debnenie.

Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier. -stavby kúpeľní vrátane návrhu, realizácie, rekonštrukcie, inštalatérskych a kúrenárskych prác, izolácií, zavlažovania a pripájania práčok a umývačiek.

Murárstvo, murár, stavebné práce.

Rámovanie, paspartovanie. Laminácia za studena. Veľkoplošná digitálna tlač. Zasklievanie a rámovanie zrkadiel, opravy a renovácie starých či poškodených rámov a ostatné súvisiace služby.

Vykonáva - plynoinštalačné práce, plynoinštalácie. Dodávky horákov pre všetky plynné a kvapalné palivá s tepelným výkonom 3 až 100 MW a zariadenia na znižovanie NOx v spalinách veľkých kotlov postupom SNCR

Obkladačské práce, obkladač. Kladenie obkladov a dlažieb v interiéri a exteriéri.

Predajom podlahových krytín, stavebnej chémie a sprievodným programom. Vykonávame tiež montáže všetkých nami dodávaných krytín, športových povrchov a renovácií podláh.Stolárske a stolárske výrobky na zákazku vo vlastnej stolárskej dielni.

Kominické práce - sanácia, asanácia, meranie emisií, stavba komínov. Predaj, dodávka - stavebné komponenty. Meranie - emisie. Člen predstavenstva cechu kominárov SR.

Na výrobu a prevádzku sú tieto nafukovacie atrakcie: Detské atrakcie: Detský skákací hrad, Šmykľavka, Pirátska loď, Off-Road Športové hry: Mucha, Nafukovacie ihrisko, Gumobeh, Aréna Reklamné nafukovadlá: Oblúk lomený, Oblúk okrúhly, Profukovadlo, Stánok, Valec, Guľa, Snehuliak. Skákacie hrady, nafukovadlá.

Výstavba bytových aj nebytových objektov na kľúč. Murárske, obkladačské, inštalatérske, maliarske, natieračské a stolárske práce.

Architektonické návrhy stavieb, architektonické a objemové štúdie, dokumentácia pre územné a stavebné konanie a dokumentácia pre vykonanie stavby včítane autorského dozoru. Návrhy a realizácia interiérov občianskych a obytných budov Celkové projektové spracovanie zákazky od štúdií až po technické riešenie detailov stavebných prác, konštrukcií a ...

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Spracovanie stavebných rozpočtov, položkových výkazov výmer, súpisov prác a cenových ponúk.

Hodinový manžel pre Brno a okolie. Práca na záhrade, okolie domu aj práca v byte.

Výroba, dodávka: - priemyselné nože, čepele, žiletky, výsekové protiplechy - rezacie a prevíjacie stroje pre papier, lepenky, kartóny, fólie. Opravy, rekonštrukcia: - rezacie a prevíjacie papierenské stroje. Predaj: - nože a príslušenstvo na delenie papiera. Služby: - ostrenie nožov.