Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zámočníctvo. Ďalšie služby: -výroba, predaj zariadení pre gastronómiu -práca na CNC ohraňovacom liste -servis chladiaceho zariadenia -montáže klimatizácií -zámočnícka výroba dodá aj iné výrobky nerezový materiál (schodisko, zábradlie).

Izolácia a sanácia plochých striech: - izolácia spodnej stavby - izolácia plochých striech - izolácia terás, balkónov. Hydroizolácia plochých a zošikmených striech, ako konštrukciou nových strešných plášťov, tak aj sanáciami striech s poškodenými asfaltovými lepenkami, konštrukciou striech zatrávnených, izoláciami spodných stavieb, ...

Stavby a rekonštrukcia na kľúč Stavebné práce Práca s kovmi, drevom, kameňom Maliarske a natieračské práce Montáže, demolácie Výškové práce Inžinierske siete

Ponúkam stavebné, murárske, obkladačské, sadrokartonárske a zatepľovacie práce. Komplexné stavebné práce, murárske práce, obkladačské práce a sadrokartonárske práce v Brne a okolí podľa požiadavky investora.

Kominické práce, kominárstvo. Služby: -prehliadky priemyselnou kamerou -vložkovanie pomocou nerezových a plastových systémov -revízia -kolaudácia -poradenstvo -posudok projektovej dokumentácie -výpočet spalinových ciest -autorizované meranie emisií podľa zákona 86/2002 zb. o ochrane ovzdušia -čistenie komínov.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Kovovýroba: -zámočnícke práce, stavebný zámočník -oceľové konštrukcie, zvarence -zváranie obalovou elektródou CO2 inertná zmes -výroba svetelnej i nesvetelnej reklamy na zákazku -špeciálne oplotenie, brány, rovná schodisko, zábradlie -interiéry (kovové doplnky) -výroba svetelných pútačov pre zastávky MHD -navigačné systémy ...

Stolárstvo. Výroba, montáž, predaj: -podlahy -kuchyňa -vstavané skrine -kancelársky nábytok a pracovne -detské izby a spálne -vybavenie predajní, reštaurácií a hotelov, predajné a obslužné pulty, výlohy -doplnkový nábytok -schodisko a zábradlie -návrhy interiérov.

Zlieváreň neželezných kovov, kovy so zameraním na kusovú a malosériovú výrobu. Odlievame meď, bronzy, zliatiny hliníka. Zaistenie obrábania odliatkov a dopravu k zákazníkom. Dodávatelia materiálu ako pre koncerny, tak aj pre živnostníkov. Chemické analýzy a skúšky mechanických vlastností. Obrábanie našich odliatkov podľa výkresov ...

Vodoinštalatér, kúrenár, vodoinštalatérske a kúrenárske práce. -solárne systémy, tepelné čerpadlá, podlahové a stenové vykurovanie a čistenie a prehliadky kanalizácie. Ďalej vykonávame centrálne vysávanie a montáže plynových kotlov, vodomerov a ohrievačov.

Sedlárstvo, brašnárstvo. Výroba, opravy a reštaurovanie: - všetky výrobky z usní - kožená galantéria, tašky, opasky, sedlá, nábojové pásy.

Elektrické zabezpečovacie zariadenie Montáž - kamerové systémy Elektrická požiarna signalizácia Montáž - bleskozvody Projekcia - stavby a všetky stavebné technológie.

Ponúkame dokončovacie stavebné činnosti. Realizujeme sadrokartónové konštrukcie, suché výstavby, skladané podhľady, podlahy a protipožiarne konštrukcie.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Ponúkame kovoobrábanie, CNC obrábanie, brúsenie naguľato, ostrenie či opravy a výrobu kovoobrábacích nástrojov. Vykonávame zámočnícke práce.

Výroba, práca: -kovovýroba, kovoobrábanie -zámočníctvo, zámočnícke práce -zváranie z ocele -nerez z ocele a hliníka -luxusný nábytok -nerezoceľové schodisko a zábradlie -kované zábradlie -výstavná expozícia -balkóny pre panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, oceľové skrine -všetky atypické výrobky -bankové terminály -ľahké a ...

Rytectvo. Vykonávame rytie (gravírovanie) do kovových aj nekovových materiálov tuzemských i zahraničných dodávateľov. Výroba - firemné tabule, orientačné a informačné systémy, dverné zasúvacie (vymeniteľné) systémy, prístrojové panely, kľúčenky, menovky, štítky na urny a putovné poháre a ďalšie podľa dohovoru. Dodávky štítkov aj v nehorľavom ...

Krajčírstvo, šitie, úprava odevov.

Stavebná spoločnosť. Dodávky, inžiniering, poradenstvo: -kompletné dodávky zemných, výkopových a búracích prác -výstavba, preložky a rekonštrukcia inžinierskych sietí -výstavba: -TLK a dátové rozvody -NN rozvody, VO -kanalizácia, vodovody, plynovody -telekomunikačné a dátové siete -realizácia dopravných stavieb do stredného ...

Služby, predaj: -zákazkové krajčírstvo:

Sústruženie. Frézovanie Súradnicové vŕtanie Kapilárne spájkovanie Koordinácia výrobných kooperácií podľa priania zákazníka. Výroba na našich strojoch u našich partnerov.

Zatepľovanie fasád - anhydritové potery Pokládka - liate a priemyselné podlahy Vnútorné omietky

Výtvarné návrhy, realizácia, opravy: -vitrážové výplne okien a dverí -vitráž v interiéri -vstupné portály -vitrážové podhľady -vitrážové svietidlá, lampy -zrkadlá -zrkadlové a predelové steny -závesné vitrážky -tiffany šperky.

Kominárstvo, komíny -kominár - revízia - vložkovanie -čistenie - stavby systémové komíny - kontroly revíznou kamerou.

Stavebná činnosť, stavebné práce: - výstavba RD na kľúč - monolitické konštrukcie - rekonštrukcia - fasády - inžinierska činnosť - technický, stavebný dozor. Služby: - odstraňovanie škôd - sanácia objektov.