Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Práca, zameranie, výber a odporúčania: -podlahářské práce, podlahárstvo -povrchová úpravy -Drevené podlahy -laminové podlahy -vinylové podlahy -PVC podlahy -linoleum -koberce a čistiace zóny -korek

Práca, rekonštrukcia: - hydroizolácia plochej strechy - zatepľovanie strešných plášťov - špecializácia na fóliové systémy - izolácia terasy, balkón - ohýbame, dodávame klampiarske prvky Viplanyl na zákazku.

výkup: - farebné kovy, nereze - nakladanie nebezpečného odpadu. práca: - zemné, výkopové - terénne úpravy - búracie, upratovacie - prekládka sypkých, kusových zásielok, dvíhajúce mechanizmus. predaj: - sypký materiál.

Zámočníctvo. Pasířská a zámočnícka výroba. Spracovávame nereze do interiérových celkov v kombinácii so sklom. Kovové interiéry, schodiská, zábradlia, presklené vstupy budov, pojazdové brány. Zákazková výroba.

Pokládka a inštalácia priemyselné a interiérové podlahy.

Výroba, služby: -opravy a úpravy odevov všetkého druhu -krácení dĺžok, údené a rozširovanie -VÝMENY zipsov, výmeny podšívok a iné -konzultace a príjem zákaziek podľa telefonickej dohody a to aj v popoludňajších a podvečerných hodinách či cez víkend.

Kominictví Absatz ponúka kominárske práce ako čistenie komínov, revízie komínov, kolaudácia komínov, preventívne prehliadky komínov, vložkovanie komínov na plynné a pevné palivo nerezovou vložkou alebo vložkou Furanflex, a montáže viacvrstvových nerezových komínov. Kominárske služby poskytujeme najpočetnejšie v okolí miest Brno, Blansko, Vyškov, ...

Chrómovanie, brúsenie a leštenie kovov. Tvrdé chrómovanie: -rozmerová chrómovanie -renovace súčasťou -matné chrómovanie -tvrdochromování vrtákov -renovace strojných súčiastok -tvrdé chrómovanie dekoratívne. Odchromování, odniklování súčasťou. Vákuové pokovovanie parabol. Otryskávanie súčasťou. Brúsenie a leštenie kovov.

Klampiarstvo, pokrývači, tesárstvo: -výroba a montáž všetkých klampiarskych prvkov -pokládání všetkých strešných krytín -tesařské práce -montáž strešných okien -opravy a renovácie

Kontajnerová doprava. Demolačné práce. Zemné práce.

Veľkoobchod, maloobchod, realizácia. Predaj, dodávka: podlahy. Ebenel, podlahové štúdio Jany Vechetové, Vám ponúka svoje služby v oblasti predaja a pokládky laminátových a drevených podláh, PVC podlahovín a kobercov.

Veľkoobchod, maloobchod. Konzultácie (zameranie), predaj, montáž (kladenie) -podlahy: -laminátové plávajúce -Drevené plávajúce -celomasivní podlahy a vlisy -koberce -podlahy z PVC -linoleum -korkové podlahy -eurookna a dvere z dreva a PVC -vinylové podlahy.

Výroba, predaj, opravy: - čalúnený nábytok.

Kominictví. Frézovanie komínov. Revízia komínov Vložkovanie komínov nerezovými aj plastovými vložkami, vždy v kvalite potrebnej pre daný typ spotrebiča Revízia dymových ciest.

Spoločnosť ENVI-AQUA, s.r.o. sa sústredné na inžiniersku činnosť a poradenstvo v oblasti ekológie, hydrogeológia a vodného hospodárstva. Zaistíme komplexné riešenie daného problému od prevencie, kontroly až po realizáciu opatrení. Našu kanceláriu nájdete v Brne na ulici Blatného. Naše služby:  - hydrogeologické, geologické prieskumy  - ...

Firma David Frank sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti elektroinštalácií a tiež na opravy mobilných telefónov. Nájdete ma na adrese Svánovského 2338/3, Brno. Služby, práce: - elektroinštalácia - elektromontáže - silnoprúd / slaboprúd. Oprava, servis: - mobilné telefóny - mobilných telefónov. Ďalšia činnosť: - poskytovanie ...

Vykonávame montáže suchých stavieb: - sadrokartónové priečky, podhľady - rekonštrukcie bytových jadier - sadrokartónové konštrukcie vrátane atypických tvarov - votavů - minerálne a akustické podhľady - tepelná a protihluková izolácia - zateplenie budov.

Výroba, práce: -stavebné firma -inženýrské siete -kanalizace, kanalizačné prípojky -výkopové a zemné práce.

Firma zabezpečuje služby v obore vodo, topo a plyn. Tiež nonstop havarijné službu a rekonštrukcie bytov a budov na kľúč. Ďalej murárske, výkopové práce, pokládku podláh a ďalšie.

Projekt vr. statiky, návrh a vizualice v 3D, dodávka, montáž. Stavebné práce, renovácie, rekonštrukcie, obchod, predaj: -renovace kúpeľní na kľúč -vybavení kúpeľní na kľúč vr. sanitárnych predmetov -výroba kuchynských liniek a nábytku, stoly, stoličky (ZTI) -predaj sadrokartónu -renovace bytových jadier v panelových domoch ...

Inžinierska geodézia. Všetky geodetické a kartografické práce na prístrojoch Topcon: - špecializácia geometrických a polohopisných plánov - geometrické plány pre zápis v katastri nehnuteľností - zameranie skutočného vyhotovenia - výškopisné zameranie - mapy a plány na zákazku.

Firma realizuje zateplenie bytovým a rodinných domov, a tiež výmeny okien pre kancelárske budovy. Pôsobí na južnej Morave, ale svoje služby vykonáva po dohode po celej Českej republike. Okrem iného pomôže so získaním dotačným prostriedkov na revitalizácie a zateplenie a postará sa o kompletné vybavenie administrácie.

Spoľahlivé servisné a montážne služby pre súkromné domácnosti i firemné prevádzky. Realizuje kuchyne vrátane inštalácie spotrebičov, rozvodov a markíz. Záruka po dobu dvoch rokov na poskytované služby.

Výkup, predaj: - obilniny a poľnohospodárske produkty. Výkup nehnuteľnosti za hotové - domy, byty, chaty, chalupy, pozemky aj komerčné objekty po celej Českej republike. Stavebné práce: - terénne úpravy - zemné práce - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia rodinných domov - výstavba administratívnych objektov. predaj: - ...