Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Elektroinštalácie, montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - zabezpečenie, monitoring a príslušenstvo vozidiel E-shop: - LED osvetlenie

KD Startup s.r.o. sa zameriava na vývoj podnikových a bezpečnostných systémov a na inštalácie slaboprúdových systémov.

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných a bytových domov - votavů - stavba priemyselných hál - železobetónové konštrukcie - murárske práce - obkladačské práce.

Firma sa zameriava na regálové systémy a kompletné vybavenie kancelárií a iných predajných interiérov. Tiež montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

Dodávka a montáž: - tepelné zariadenia - chladovej izolácia v chemickom a potravinárskom priemysle

služby: - inštalácia - voda - kúrenie - plyn - chladenie

Rámovanie obrazov v Brne. Výroba, predaj (všetko moderný design): obrazové reprodukcie -rámy -Drevené talianske lišty -rámečky -fotorámečky -drobné darčekové predmety - keramika. služby: -internetový obchod -zakázková výroba -rámování (plagáty, obrázky, papyrus) -galerijní sklo -přerámování -paspartování -laminování ...

práca: - stavebné - hydroizolácia - termoizolácie - pur izolácia - ochranné nátery

Dodávka, montáž: - priemyselné tepelnej izolácie.

Komplexné stavebná činnosť: - novostavby - byty, občianske stavby - priemyselné stavby - rekonštrukcia - opravy - adaptácia - rekonštrukcia, prestavba bytové jadrá - obkladačské práce.

Brusírna skla, sklenářství: -vŕtanie -fazetování -pískování -lepenie UV -řezání skiel (riadené počítačom) -nábytková skla.

- slaboprúdové technológie - elektromontáže - IT technológie - telekomunikačné systémy

King Energy s.r.o. sa zameriava na úsporu energií, zlučovanie odberných miest a na revízie.

Spoločnosť Elgom s.r.o so sídlom v Brne sa už viac ako 18 rokov zaoberá elektromontážami a bytovými revíziami a tiež priemyselnými elektrorozvodmi a montážou bleskozvodov. Súčasne sa tiež zaoberáme opravami elektrických zariadení a výrobou plastových rozvádzačov. Disponuje kvalifikovanými elektrikármi, ktorí vám ochotne poradia pri riešení vašej ...

Konštrukcia, vývojové práce v oblasti strojárstva, nástrojárstva. Oprava laserovým navarovaním: - formy na plasty - sklárske formy - formy pre gumárenský priemysel - lisovacie nástroje. Nástrojáreň. Vývoj, výroba: - prototypy nástrojov a strojov. Práca: - kovoobrábanie, obrábanie kovov - leštenie tvarov.

Spoločnosť MICHAL Hrnčíř s.r.o. ponúka komplexné služby v obore voda, kúrenie, plyn. Všetky práce realizujeme v novostavbách aj v rámci rekonštrukcie stávajích bytových i nebytových priestorov. Zaistíme Vám rozvody vody, kúrenia či plynu, vykonávame opravy a renovácie vykurovania alebo montáže kotlov a plynových zariadení. činnosť: - ...

Ondřej Kolbaba sa zameriava na elektroinštalačné a elektromontážne práce a revízie.

Zákazková strojárska výroba podľa dodanej výkresovej dokumentácie, inžiniering. Obrábanie kovov: -soustružení, frézovanie, brúsenie (naguľato, naplocho). materiály: -uhlíková, nástrojová a nerezová oceľ -zliatiny hliníka (dural ..), mosadz, bronz, technické plasty PA, POM. Tepelné spracovanie: -kalení -cementování a kalenie ...

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

Lubomír Liška sa špecializuje na kontajnerovú prepravu sypkých materiálov a na výkopové a zemné práce bagrom.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. sa zameriava na montáže oceľových hál, striech a priemyselných podláh a predáva krytiny, plechy, trapézy, panely a ďalší stavebný materiál.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

A B H Design, s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a montáž podlahovej krytiny, dverí, schodísk a plávajúcich podláh.

MIKON TOOLS s.r.o. sa zameriava na frézovanie, sústruženie, brúsenie, spracovanie plechov a ich zváranie.