Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Ondřej Kolbaba sa zameriava na elektroinštalačné a elektromontážne práce a revízie.

Zákazková strojárska výroba podľa dodanej výkresovej dokumentácie, inžiniering. Obrábanie kovov: -soustružení, frézovanie, brúsenie (naguľato, naplocho). materiály: -uhlíková, nástrojová a nerezová oceľ -zliatiny hliníka (dural ..), mosadz, bronz, technické plasty PA, POM. Tepelné spracovanie: -kalení -cementování a kalenie ...

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

Lubomír Liška sa špecializuje na kontajnerovú prepravu sypkých materiálov a na výkopové a zemné práce bagrom.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. sa zameriava na montáže oceľových hál, striech a priemyselných podláh a predáva krytiny, plechy, trapézy, panely a ďalší stavebný materiál.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

A B H Design, s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a montáž podlahovej krytiny, dverí, schodísk a plávajúcich podláh.

MIKON TOOLS s.r.o. sa zameriava na frézovanie, sústruženie, brúsenie, spracovanie plechov a ich zváranie.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

Povrchová úprava kovov. služby: -tryskání oceľových konštrukcií a dielcov neobmedzenej dĺžky a hmotnosti 7 t -lakování vysokotlakovým zariadením 1:60, farby vzorkovník RAL a DB -žárová metalizácia - zinok Zn, hliník Al, Zinacor -práškové lakovanie (komaxit) -farba podľa Vašich požiadaviek, RAL -veľkosť pece 3m x 2m x ...

JAMCOPTERS s.r.o. sa zameriava na tvorbu leteckých snímok bezpilotnými prostriedkami na rôzne použitie a vykonáva predaj a servis dronov.

Čalúnnictvo Brno s.r.o. sa zameriava na vývoj, výrobu a renováciu všetkého čalúneného nábytku a autosedačiek.

služby: - razba šácht a štôlní - sanácia podzemí - pozemné stavebná činnosť - kanalizačné stojky a prípojky - pozemné stavebná činnosť

Naša spoločnosť sa zaoberá stavbou vežových a zemných vodojemov už viac ako 20 rokov. Sme predné dodávatelia nielen vo sfére výstavby, ale aj v servise vodojemov, ktoré sú už postavené. Zariaďujeme generálne opravy a šetrne demontujeme všetky typy vodojemov aj vrátane vežových Aknaglobus a Hydroglobus. Najviac realizovaných zákaziek a spokojných ...

Oblasť povrchová ochrana kovov. Predaj náterovej hmoty Rembrandtin pre ČR a SR, priemyselná antikorózna ochrana s dôrazom na ochranu oceľových konštrukcií a zariadení v hutníckom, chemickom, papierenskom a energetickom priemysle.

Energetické služby IBA s.r.o. sa zameriava na revízie elektrických zariadení, konzultácie, kontroly, pripojenia, elektromontáže a na programovanie priemyselných počítačov.

Mastos s.r.o. sa zameriava na vykurovacie systémy, klimatizácia, vzduchotechniku a inštalatérske a montážne práce.

Poctivé kovové konštrukcie, ručné náradie a špeciálne nástroje vyrába spoločnosť CITA TRADING, s.r.o. so sídlom v Brne-Slatina.

Firma je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámočnícke práce -hydroizolácia plochých striech Objednávková kancelária: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Predajňa: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -predaj zámočníckeho a železiarskeho tovaru.

ENIMONT, s.r.o. sa zameriava na montáže vzduchotechniky, chladiacich zariadení, záložných zdrojov, motorgenerátorov a výfukových systémov.

Držiteľ certifikátu ČSN EN ISO 9001: 2001. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, rozvoz, rekonštrukcie, návrhy kúpeľní na počítači (3D): -keramická dlažba a obklady značiek: Keros, Cinca, Ceramica Alcora, Inalca, Teka, Park, Pavigres, Valadares, Hidro, Eder glass, Profilpas, Cinsec -vybavení kúpeľní a WC -vany aj masážne (vírivé), vaničky ...

Protipožiarne a zabezpečovacie systémy. Revízia: -silnoproudých rozvodov -slaboproudých rozvodov -elektrospotřebičů -kontrola prevádzkyschopnosti zariadení EZS a EPS -zhotovení projektovej dokumentácie slaboprúdových a silnoprúdových rozvodov.

realizácia: - kompletná rekonštrukcia bytových domov - zateplenie fasád - výmena okien a dverí - montáž a demontáž balkónov a lodžií - oprava podláh balkónov - zasklievanie lodžií - rekonštrukcia rozvodov a elektroinštalácie.

Profesionálne-technologické stavby. služby: -stavby domov na kľúč -opravy a starostlivosť o pamiatkovej fasády -zateplení -obklady, dlažby, konštrukcia zo sadrokartónu -vodoinstalace, elektroinštalácie -klempířské, sklenárske, zámočnícke, kúrenárske práce -plynoinstalace.