Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Výšivky Hort & Hortová ponúka služby: -vyšívanie -sieťotlač -potlač dresov.

Stavebná činnosť, stavebné práce, stavebná firma. Práca vo výškach. Čistenie priemyselných hál od nečistôt, farby a korózie. Likvidácia azbestových záťažou, demontáž stúpacích rozvodov. Nakladanie s nebezpečnými odpadmi. Bezpečné odstraňovanie azbestu, likvidácia azbestu, sanácie azbestových záťažou, azbest sanácie, sanácia azbestu, azbest ...

Pán Jiří Kryštof sa špecializuje na poskytovanie komplexných podlahárskych prác. Dodanie a položenie akejkoľvek podlahoviny je pre nás hračkou. Naši podlahári sú ozajstnými profesionálmi a odvádzajú skvelú prácu. Položíme Vám laminátové, plávajúce aj drevené podlahy a tiež koberce. A postaráme sa Vám o renovácii parkiet. Nájdete nás na adrese ...

GEPARD GROUP s.r.o. sa zameriava na inštalačné, kúrenárske, vypratovacie, búracie, zemné, výkopové a na ďalšie stavebné práce.

Vekuban, s.r.o.sa špecializuje na maľby, bezpečnostné a protiplesňové nátery, LED osvetlenie a na mobilné pieskovanie.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

JIMAR SERVIS s.r.o. sa zameriava na upratovanie, umývanie okien, výškové práce, výrub stromov a na prenájom plošín.

FORTE technik s.r.o. sa špecializuje na servis centrálnych a decentrálnych striedačov SolarMax a na montáž, opravy a revízie elektrických zariadení.

Spoločnosť je držiteľom ISO 9002. Činnosť v silnoprúdových a energetických rozvodoch a stavebníctvo. Komplexné zabezpečenie, projekty, realizácie, revízia: -silnoproudé a energetické rozvody v širokej oblasti investičnej výstavby -počítačové spracovanie dokumentácií inžinierskych sietí -projekce sietí NN, VN, VO, trafostanice VN ...

Zámočnícke práce, stavebné zámočníctvo: -branky, brány, oceľové konštrukcie, výkladca, zábradlia -garážové vráta -oplotenie, zábradlie.

Návrh, výroba, predaj: -slávnostné vyšívané vlajky a zástavy -slávnostné vyšívané stuhy a znaky -slávnostné tlačené vlajky -polyesterové tlačené vlajky (tzv. vonkajšie) -vlajkové stožiare (zemné, fasádne), (sklolaminát, hliník, nerez) -fasádne žrde a držiaky -vlajkové krídla pre reklamné prezentácie firiem -stolové vlajočky a ...

Velkoochod, maloobchod spojovacieho materiálu. Kovoobrábanie, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámočnícke práce. Galvanizácia kovov.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2009. Stavby pozemné (tiež katalóg typových rodinných domov), priemyselné, dopravné, vodohospodárske: -výstavba objektov na kľúč, novostavby, rekonštrukcia, poradenstvo v obore -demolácia vrátane likvidácie sute a odpadu -stavebné práce, obklady, dlažby -sadrokartónové práce, ...

Spoločnosť TZS Tesař s.r.o. so sídlom v Brne sa už viac ako päť rokov špecializuje na všetky zemné práce, a to ako ručné tak aj za pomoci strojov. Ako ďalšiu činnosť ponúkame aj cestnú nákladnú autodopravu. Zaisťujeme aj dopravu medzinárodnú. Ponuka služieb: - zemné práce - nákladná autodoprava - medzinárodná autodoprava. Nájdete nás v ...

Spoločnosť ELEKTROBOSS s.r.o. sa špecializuje na zabezpečovacie a kamerové systémy, štruktúrované kabeláže, videotelefóny, bleskozvody, rozvádzače a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť UAVONIC CZ, s.r.o. sa zameriava na letecké videá a fotky, letecké inšpekcie, geodetické služby a vyvíja a predáva drony.

Spoločnosť Vaša studňa s.r.o. sa zameriava na budovanie vodojemov, vodovodného vedenia, prípojok a vŕtaním studní pre rodinné aj rekreačné domy.

Spoločnosť Mohlis Brno - je rýdzo českou spoločnosťou, ktorá sa na slovenskom trhu pohybuje už od roku 1993 a poskytuje už 25 rokov profesionálne služby v oblasti ochrany Vášho majetku. V kompletnom sortimente služieb nájdete bezpečnostnú agentúru, online ostrahu, zabezpečenie objektov alebo upratovacie služby a facility. Spoločnosť má svoje ...

- úpravy vody - projekcia TZB - hospodárenie s vodou

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Baránek sa zameriava na renováciu fasád, omietky, lakovnícke práce, nátery, maľby a tapety.

Spoločnosť A+J strechy s.r.o. sa zameriava na pokrývačské, klampiarske, tesárske a výškové práce.