Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stolárstvo a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných drevotrieskových dosiek a ďalších moderných materiálov: -špecializácia na kuchynské linky a vstavané skrine -vybavenie miestností - detských a obývacích izieb, spální, pracovní, knižníc, obchodných a kancelárskych priestorov a pod.

Služby: - kúrenárske a inštalatérske práce - opravy kotlov značky Viadrus. - prestavby liatinových kotlov Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadiel od českého výrobcu Hotjet - montáž boilerov s tepelným čerpadlom - montáž podlahového kúrenia - kompletná rekonštrukcia kúpeľní.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - drobné murárske práce - výkopové a zemné práce.

Práca: -nástrojárske -sústružnícke -frézarské -lisárske.

Činnosť: -truhlárske práce -zákazková výroba -výroba nábytku a interiérov -stavebno stolárska výroba. -terasy z exotov, Thermodrev a WPC.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení.

-Veľkoobchod a maloobchod numizmatika mince a bankovky -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií, DJ Siki -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a ...

Zatepľovanie fasád Výmena - okná Sadrokartonárske práce Murárske práce

Zemné a stavebné práce: -zakladanie stavieb -pilotáž, mikropiložáž -zemné práce -rekonštrukciami a budovaním komunikáciou -stavby prípojok plynových, vodovodných, elektrických aj ich diaľkových vedení -odbahnenie (rekultivácia) vodných plôch a tokov -stavby bytových a priemyselných objektov -demolácie stavieb.

Služby: - stavba plotov - tryskanie - lakovanie - predaj nadnormatívnych zásob v oblasti strojárstva a priemyslu (stroje, motory, čerpadlá..atd) - prevádzka ubytovne

Stavebné práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domov -ploty, kúnikácie, bazény -izolácia -sanácia betónových a murovaných stavieb -priemyselné podlahy -špeciálne stavebné práce.

Zmontujeme, zavesíme, pripojíme, vybielime, opravíme, vyzdvihneme, doručíme, narežeme, posekáme, vyrúbame, upratáme. Postaráme sa o Váš dom, byt, kanceláriu, záhradu a ostatných podľa dohovoru.

Zemné práce Čistenie - rybníky, vodné nádrže, toky technológií sacích bagrov

Kompletné zememeračské služby v oblasti stavebnej geodézie - vytyčovacie práce v priebehu stavby - tvorba bodových polí a vytyčovacích sietí vrátane stabilizácie - podklady pre projektovú dokumentáciu - podklady pre kolaudačné riadenie - kontrolné meranie stavebných objektov - dlhodobé sledovanie posunov a deformácií stavebných objektov - ...

Obkladačské práce, rekonštrukcia kúpeľní, elektro i vodoinštalácia, sadrokortónové konštrukcie.

Stolárstvo, výroba samonosných drevených schodísk.

Rekonštrukcia: - rodinné domy - podkrovné vstavby - strechy.

Práca: -klampiarske -tesárske -pokrývačské

Výroba: - zákazková výroba z plastov - čistiarne odpadových vôd - septiky, nádrže - nádrže - vodomerné šachty - výrobky pre rybárov Služby: - hydroizolácia - zemné a výkopové práce - realizácia záhradných jazierok

Predaj, montáž, servis: -garážové a priemyselné vráta -automatické dvere -strešné okná -bezpečnostná fólia -automatické brány -autofólia. Autoservis. Pneuservis. Strechy: -šindle, krytiny -klampiarske práce.

Tesárske práce Izolácia plochých striech - zateplenie medzistrešných priestorov Klampiarske práce Pokrývačské práce