Krajčírska panna, šijací stroj, látky, textílie či metráž. Bez týchto a mnohých ďalších prvkov sa krajčírstvo skrátka nezaobíde. Nakupujte u profesionálov alebo využite profesionálne služby v oblasti výroby, predaja alebo opráv odevov najrôznejšieho typu.

Výroba - kostýmová výprava film, divadlo, spoločenské akcie - textilné šperky

Výroba, e-shop - dámske oblečenie

Prevádzkujeme zákazkové krajčírstvo v Prahe. Ponúkame opravy kožených aj značkových odevov. Vykonávame výmeny zipsov u batohov, šitie záclon a posteľnej bielizne či šitie odevov na mieru.

Služby: - krajčírstvo - čistiareň

Výhradný dovozca kobercov EGE v Českej republike. Výhradný dovozca kobercov Crossley v ČR. Kancelária: 180 00 Praha 8 Na Košinke 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Špecialista na povrchy v interiéroch so zameraním na dekoračné látky a poťahové látky, záclony, závesy ak nim nevyhnutné závesné ...

Textilná výroba. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - MaMi design: - dámske turecké nohavice, kraťasy, tričká, tielka, sukne, šaty - detské pyžamá, nohavice, kraťasy, nákrčníky - deky - odevy, oblečenie: - dámsky tovar - detský a dojčenský tovar - posteľné súpravy a deky - nadmerné odevy - pánsky ...

Zákazkové krajčírstvo - opravy a úpravy dámskych a pánskych odevov. E-shop - galantéria - látky - úplety.

ODEVY. Výroba: - profesijné a pracovné odevy pre obchod, služby, gastronómiu, zdravotníctvo, čisté prevádzky aj remeslá - uniformy a ošatenie pre hotelový personál a reprezentáciu firmy - špeciálne strihy, podľa priania zákazníka - návrhy modelov oblečenia - šitie oblekov na mieru - vrchný a spoločenský odev - pánske a dámske šaty - ...

Salon Bernhardt Praha - Váš osobný krajčír od roku 1936. Obleky Praha to sú obleky na mieru vašej osobnosti. Unikátny odev podľa vašich požiadaviek. Prémiové materiálové kolekcie. Individuálny prístup a nadštandardný servis.

Čistiareň bielizne - pranie, mandľovanie a žehlenie - opravy a úpravy odevov.

malosériová výroba nášiviek a výšiviek, zákazkové šitie odevov na voľný čas, internetový obchod.

Zákazkové šitie dámskych a pánskych odevov z látky a kože vrátane návrhu, opravy, úpravy odevov.

Požičovňa - kostýmy a dekorácie. Krajčírske služby. Grafické služby, tlač, výroba vizitiek.

Módna návrhárka a stylistka realizujúca luxusné svadobné šaty, spoločenské modely na mieru, jedinečnú módu do kancelárie aj na denné nosenie, pánske košele a originálne golfové oblečenie. V rámci stylingu Vám ponúka celkovú premenu vzhľadu a imidžu či starostlivosť o šatník a asistenciu pri nákupoch.

Výroba - textilné doplnky - dámske a pánske tanečné odevy disco tanca, go - go tanca, rock'n roll, krasokorčuľovanie

Výroba, predaj a opravy dámskej, pánskej a detskej módy - návrhy a zhotovenie večerných i svadobných šiat

Kartonážna výroba krabičiek, papierových a kožených obalov. Zákazkové šitie predmetov, opravy a úpravy odevov. Ručná výroba kefárskeho tovaru. Jednoduché kompletizačné a montážne práce.