Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Špecializujeme sa najmä na servis klimatizácie a servis vzduchotechniky. Inštalujeme aj solárne systémy. Naše komplexné služby v oblastiach klimatizácie, vzduchotechnika a solárne systémy poskytujeme v celej Českej republike.

Stavebné práce a rekonštrukcie - zakladanie stavieb - murárske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce - tesárske práce - maliarske práce - búracie práce - fasády - prístavby, nadstavby, vstavby - dokončovacie práce.

Práca: -zámočnícke -zváračské -montáž konštrukčných celkov -náterové práce Dodávka, predaj: -hutnícke materiály

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - skrine, rozvádzače - vodo topo plyn - vodoinštalatérsky materiál - kúrenársky materiál - sanita - ohrevné zariadenia - čerpadlá - obklady a dlažba. Elektroinštalačné práce.

Elektroinštalačné práce - revízia Revízia - bleskozvody

Práca: - sadrokartonárske - štukatérske - tapetárske - interiéry na kľúč

Zariadenie a vybavenie interiérov: -sadrokartón, tepelné izolácie a stropné podhľady -maliarske, lakovnícke práce a tapetovanie -predaj a pokládka podlahových krytín, vrátane plávajúcich podláh -výroba a predaj žalúzií -kancelárske stoličky a kreslá -kancelársky nábytok a kuchynské linky -šatové skrine - lamino LTD -domáce ...

Elektromontáže - údržba a opravy verejného osvetlenia - revízia elektrického zariadenia, bleskozvodov a elektrických spotrebičov.

Stavebná činnosť a rekonštrukcia - výstavba rodinných domov - sadrokartonárske práce - fasády, zateplenie - rekonštrukcia bytových jadier - obkladačské práce.

Nožiarstvo. Výroba: -exkluzívne nože-sendvičové nože pre lov a voľný čas - etnické nože. Predajná galéria: -továrni vyrábané nože z celého sveta -brúsky. Romantické ubytovanie.

Sťahovanie (aj medzinárodné), žeriavnícke práce, autodoprava, nadmerná preprava, skladovanie.

Práca: -rekonštrukcia rodinných domov -rekonštrukcia objektov pre podnikanie -výstavba stropov z rôznych materiálov -výstavba priečok z rôznych materiálov -zhotovenie klenbových oblúkov -osadzovanie dverí -osadzovanie okien -prestavby bytových jadier aj na kľúč vrátane elektroinštalácie -pokládka dlažby a obkladov -betónovanie ...

Vývoj, konštrukcia: -prototypové nástroje -sériové lisovacie nástroje

Stolárstvo. Výroba - atypický nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - dvere.

Dopravné a inžinierske staviteľstvo. Výstavba, realizácia: -cesty, diaľnice, chodníky, komunikácia -odstavné plochy -parkovisko -železničné vlečky -kanalizácia, vodovody -skládky -zemné a búracie práce.

Stolárstvo, podlahárstvo Maliarstvo, natieračstvo.

Betónové podlahy - realizácia, montáž.

Zákazková kovovýroba - schodisko - zábradlie - ploty - vráta, brány.

Betónové podlahy: - ako železobetónové dosky v min. hr. 10 cm, potrebnou hrúbkou tejto dosky a spôsob vystuženia je možné overiť výpočtom. Podlahy zo syntetických živíc: - vykonávajú v rôznych farebných odtieňoch v štruktúrach hladkých alebo hrubých (protišmykových) a používajú sa väčšinou do priemyselných prevádzok, buď ako ochrana a ...