Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kovovýroba: - výroba a spracovanie nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodisko, zábradlie - nádrže - výrobné stroje a potrubia pre potravinársky priemysel - gastronomické zariadenie Služby: - zámočnícke práce - zváranie metódou TIG, MIG / MAG - strihanie plechov Predaj, e-shop: - nerezové komponenty

Montážne práce: - oceľové konštrukcie - výrobné linky - technologické celky - vieme vyriešiť vďaka našim skúsenostiam aj nadštandardné a komplikované montáže Disponujeme vrtuľníkom - kráčajúcim žeriavom. Výroba oceľových konštrukcií. Výškové práce.

Sklenárstvo SV-Okno Havarijné zasklievanie do 24h, výklady, izolačné dvojsklá, trojsklá, presklené schodiská, pieskovanie skiel, nadsvetlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklievanie.

Elektroinštalačné práce: - montáže silnoprúd - rozvody elektro v bytoch, rodinných domoch aj firmách - opravy elektro rozvodov - servis elektrozariadenia - opravy a inštalácia rozvodov zvončekov a domácich telefónov - dodávka elektrozariadení / rozvádzačov - vykonávame prípravu pre slaboprúdové rozvody STA, internet - ...

Plynoinštalačné práce: - predaj, montáž, servis horákov.

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Vodoinštalačné práce.

TSE spol. s r.o. je výrobnou spoločnosťou, ktorá pôsobí na tuzemskom i zahraničnom trhu v odbore elektroniky a elektrotechniky.

Obchodná činnosť - poľnohospodárske stroje Zámočníctvo Servis - STK traktorov Poľnohospodárske služby

Stolárske práce. Zákazková výroba, opravy: -dvere -vchodové a vnútorné -masív -schodisko -kuchynské linky -interiéry -postele, poschodové postele, skrine -rustikálny nábytok na zákazku.

Služby: -plány odpadového hospodárstva -skládky -monitoring -geologicko-prieskumné práce predprojektovej prípravy stavieb -projekcia a realizácia environmentálnych a vodohospodárskych stavieb -hydrogeologické prieskumné práce projektovej prípravy stavieb -vzorkovanie substrátov

Maloobchod, predaj: - čerpadlá záhradné, kalové, - domáce vodárne vrátane opráv a náhradných dielov - kúpeľňové vybavenie - záručný a pozáručný servis čerpadiel - veľkoobchodné zľavy. Práca: - inštalatérske práce.

Vodo topo inštalačné práce. Vodoinštalácia Kúrenárske práce.

Maliarske práce Upratovacie práce Čistenie - koberec Kompletná stavebná činnosť Murárske práce.

Projekcia elektroinštalácie, revízia elektroinštalácie.

Stavebníctvo: - fasády - rodinné domy Rekonštrukcia - bytové jadrá

Brúsime dlhé nože pre tlačiarne a knihárne

Výstavba trafostaníc Káblové súbory Projekcia

Máme bohaté skúsenosti s výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov, bytových domov, škôl, škôlok, obchodných centier, administratívnych budov, priemyselných hál a čističiek odpadových vôd. Sme špecialisti na dodatočné zateplenie budov kontaktným tepelnoizolačným systémom av rámci revitalizácie bytových a panelových domov vykonávame aj ...

Pôsobíme v oblasti dodávky a realizácie podlahových krytín.