Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Elektroinštalačné práce, revízia - montáž a opravy bleskozvodov - slaboprúdové rozvody - silnoprúdové montáže a opravy.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo a pasiarstvo.

Činnosť: - reštaurovanie nábytku - výroba nábytku, repliky, dizajnový nábytok, nábytok na mieru

Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - postele - rošty - skrine Remeslá, služby, výroba - stolárske práce

Činnosť: - elektroinštalácia - revízia elektro - silnoprúd, bytová a priemyselná elektroinštalácia

Činnosť: - investičná výstavba chemických, strojárskych a potravinárskych závodov Služby: - kompletný inžiniering a všetky stupne projektu vo všetkých profesiách (technológie, strojné, elektro, meranie a regulácia, vzduchotechnika)

Činnosť: - aplikácia ochranných povrchov Line-x - využíva v rámci automobilového priemyslu, ľahkého aj ťažkého priemyslu, v poľnohospodárstve a vo vojenskom a námornom odbore

Služby: - sanácia a vysúšanie muriva - analýza škody - odborné poradenstvo

Práca: -elektroinštalačný Služby: -ubytovňa

Práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske

Výroba - špeciálne nástroje podľa výkresu Povrchové úpravy kovov

Likvidácia - technologické celky Elektroinštalačné práce Montáž - oceľové konštrukcie

Brúsenie Sústruženie na CNC strojoch - frézovanie na CNC strojoch - vŕtanie

Projekcia, dodávka, inštalácia, servis, oprava v odboroch: -elektronická zabezpečovacia signalizácia – EZS -elektronické požiarne signalizácia – EPS -kamerové systémy – CCTV -dochádzkové a prístupové systémy -turnikety, garážové vráta, vjazdové brány a závory -telekomunikácie -štruktúrovaná kabeláž -elektroinštalácia.

Návrhy, projekcie, realizácie, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnické zariadenia: - vetracie jednotky - rekuperačné jednotky do RD aj do veľkých objektov - vetranie reštauračných kuchýň vrátane nerezových digestorov - teplovzdušné vykurovanie rodinných domov a bytov - odvetranie WC, kúpeľní a kuchýň v RD av bytových ...

Textilná výroba. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - MaMi design: - dámske turecké nohavice, kraťasy, tričká, tielka, sukne, šaty - detské pyžamá, nohavice, kraťasy, nákrčníky - deky - odevy, oblečenie: - dámsky tovar - detský a dojčenský tovar - posteľné súpravy a deky - nadmerné odevy - pánsky ...

Montáže, inštalácia: - meracia a regulačná technika: - pre novo stavané aj rekonštruované kotolne - pre výmenníkové a odovzdávacie stanice - klimatizačné a vzduchotechnické jednotky. Dodávka, realizácia: - kompletná silnoprúdová elektroinštalácia vrátane rozvádzačov pre kotolne, ale aj pre celé objekty, a to vrátane ...

Stavebné práce. Dodávka a predaj: - palivá najmä balené - drevo do krbových kachlí.

Našou špecializáciou je renovácia a nátery striech a opravy strešnej krytiny. Renovujeme eternitové strechy, škridlové strechy aj plechové strechy. Vykonávame tiež opravy a nátery komínov, rizikové výrub stromov, čistenie fasád a nátery klampiarskych prvkov.

Podlahy: - laminátové - drevené - priemyselné.

Výroba, predaj: - elektrické výrobky nízkeho napätia - elektrické skrine Práca: - elektromontáže - plazmové rezanie kovu - studené ohýbanie kovu - zváranie - práškové zafarbenie.

Výškové práce: - prevažne v stavebníctve - tam, kde je stavba lešenia finančne nákladná, ťažko prístupné miesta, drobná údržba klampiarskych, natieračských, kominických prác atď., v čase nevegetačného obdobia -prerezávanie stromov aj ich výrub v miestach, kde nie je možná pokládka celého stromu.

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia budov na kľúč - murárske práce - sadrokartonárske práce - zemné práce.

Ponúkame: - podlahárstvo - klampiarstvo - pokrývačstvo - murárstvo - montáž, opravy a údržba vyhradených elektrických zariadení - zámočníctvo - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. - stavebný dozor - upratovacie práce - sklenárske práce.