Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stavebná spoločnosť - novostavby na kľúč - rekonštrukcia domov - technický dozor - demolácia stavieb - zakladanie stavieb.

Zámočnícke práce. Výroba, montáž: -brány -plotové dielce -zábradlie -oceľové konštrukcie

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Prenájom a predaj - pojazdné montážne plošiny LAYHER Zateplenie a kompletná revitalizácia - panelové, tehlové a rodinné domy Predaj - lešenie LAYHER Prenájom - lešenie LAYHER - zhozy sutiny GEDA, PERI STOJEK Rekonštrukcia - lodžia - bytové jadrá na kľúč Generálne opravy - strechy Výmena - okná - dvere

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Elektroinštalácia, elektroinstalačné práce - dodávka a montáž elektrickej zabezpečovacej signalizácie, elektrickej požiarnej signalizácie, kamerové systémy, prístupové systémy, televízne a satelitné antény, domáce telefóny.

Montáž - elektrické zariadenia Opravy a skúšky - elektrické zariadenia

Sme výrobcovia izolačných skiel. Ďalej sa zaoberáme výrobou sklenených dverí, sklenených stien, sklenených sprchových kútov a sklenených obkladov za kuchynské linky. Kompletné spracovanie plochého skla a zrkadiel. Všetko som schopní dodať vrátane montáže a zamerania. Realizujeme kusovú aj sériovú výrobu.

Stolárske práce súvisiace s výstavami Realizácia - výstavy a expozície.

Zákazková výroba z nerezovej ocele -komponenty aj celej konštrukcie strojných zariadení -výroba presných lisovaných dielov na CNC ohraňovacom lise -výroba zváraných, plechových a profilových konštrukcií -malo a stredne sériová výroba dielov z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba aj pre zahraničných ...

Výroba nábytku pre lekárne a zdravotnícke zariadenia - kompletné riešenie pre lekárne na kľúč vrátane lekárenských prístrojov a pomôcok.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske.

Služby: - zemné práce - nákladná autodoprava - odvoz sutí, odpadov - demolácia - dodávka, montáž septiky, žumpy - požičovňa hutniacej techniky

Ručná výroba: - šperky - odevné doplnky - interiérové dekorácie

Zastúpenie pre Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Stolárske potreby: -lamino dosky Kronospan II akosť, pracovné dosky, dvierkovina.

Stolárstvo, podlahárstvo - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - drevené podlahy vrátane montáže.

Práca: - murárske, murár - sadrokartonárske - rekonštrukcia

Hodinový manžel - kompletný servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže aj kancelárie - murárske práce - upratovacie služby - elektroinštalačné práce - zámočnícke práce - starostlivosť a údržba zelene.

Výroba, montáž: - zasklievacie systémy lodžií - hliníkové zábradlie

Montáže obvodových plášťov - montáže presklených fasádnych a strešných konštrukcií.

Kovovýroba: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie - závitovanie

Výroba strojov a foriem - obrábanie - delenie vodným lúčom a laserom - sústruženie - brúsenie - povrchové úpravy.