Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Montáž, demontáž: - atypické lešenie - systémové lešenie do výťahových šácht - lešenie a montážne plošiny do výťahových šácht a svetlíkov. Stavebná činnosť: - zatepľovanie Sanácia stavieb. Kompletná stavebná činnosť. Stavby na kľúč. Výťahy. Rekonštrukcia výťahových šácht. Zaisťujeme rekonštrukciu výťahových šácht.

Stolárstvo. Výroba - vstavané skrine - kuchyňa - spálňa - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - pergoly, prístrešky - záhradné domčeky a nábytok.

Montáž, opravy a servis elektrických rozvodov - elektroinštalačná práca.

Podlahárstvo, podlahárske práce.

Podlahy od A po Z - meranie vlhkosti - vyrovnanie podláh - brúsenie a penetrácia - obkladanie schodov - pokládka a lepenie pvc lina, kobercov, vinylových a plávajúcich podláh

Betonservis s.r.o., stavebníctvo, špecializácia na : monolitické hrubé stavby; základové dosky, pasy, pätky, betónové vence a monolitické železobetónové stropy - rodinné domy, priemyselné stavby, haly; oporné aj nosné múry; výroba a uloženie betonárskej výstuže, betónovej konštrukcie aj v pohľadovom prevedení.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Murárstvo, murárske práce, murár. Stavebné práce vrátane pokládky podláh.

Výroba a distribúcia elektrickej energie - poradenstvo v energetike - elektromontáže NN a VN - revízia elektro.

Práca: - elektroinštalačný, silnoprúd, slaboprúd - revízia elektrických zariadení Výroba: - všetky súčasti pre bleskozvody - káblové žľaby - stožiare vonkajšieho osvetlenia - rozvádzače Zámočnícke práce.

Maliarske a natieračské práce. Maliar, natierač.

Murárstvo, murárske práce, stavebné práce.

Hliníkové okná a dvere Plastové okná a dvere Zimné záhrady Okenné a dverné kovania Tieniaca technika Parapety Siete proti hmyzu Montážny servis.

Práca: - fúkaná izolácia Climatizer Plus vhodná najmä na dodatočné zateplenie starších domov - zatepľovanie fasády rodinných domov, priemyselných budov. Zelená úsporám. Zlínsky, Olomoucký, Severomoravský kraj.

Pozemné staviteľstvo, developerská a realitná činnosť - bytová výstavba a rekonštrukcia budov - výškové práce - zatepľovanie - projektové práce.

Stavebná firma, stavebné práce, staviteľstvo: -obnova, rekonštrukcia a zatepľovanie fasád budov. Vykonávame zatepľovanie budov, rodinných domov. Zhotovenie stavebnej projektovej dokumentácie. Rekonštrukcia budov.

Služby: -demolácia budov -stavebné práce -úpravy terénov a záhrad -prestavba bytových jadier -úpravy interiérov -obkladacie práce -usadzovanie plastových okien -predaj čadičovej dlažby, ecoru a plastových okien

Výroba kusových a malosériových dielov na CNC stroje a vodného chladenia pre výpočtovú techniku.

Práca: -klampiarske -pokrývačské -izolácia striech -pôdne vstavby -opravy striech

Činnosť: - akademický sochár - dizajnérske projekty pre priemysel.

Práca: -inštalatérske -kúrenárske

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - priemyselné stavby - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie budov.

Zákazková výroba nábytku: -kuchynské linky, kuchyne -kancelársky nábytok -interiérový nábytok. Pokladanie: -podlahoviny.