Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Elektroinštalácia. Revízia elektro.

Zatepľovanie domov, striekané betóny, montáž plastových okien a sadrokartónov, stavebná činnosť.

Výroba a opravy: -banské stroje -kovoobrábanie -zváračské práce.

Umelecké kováčstvo s dlhoročnou rodinou tradíciou. Všetko je ručne kované tradičnou technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinácia s rôznymi materiálmi (sklo, keramika, drevo, kameň). Výroba podľa vašich predstáv alebo predlôh. Kované brány, ploty. Všetky ozdobné veci do domácnosti. Vinotéky.

Služby: - údržbárske práce - domové opravy

Služby: - všetky upratovacie práce. - upratovanie po zosnulých - vypratanie bytov pri sťahovaní - čistenie pôdy. Stavebné práce: - terénne úpravy - výkopové práce - pokládka zámkovej dlažby - kanalizácia.

Spracovanie - kožušiny, šitie - textilné výrobky.

Služby: - stavebná činnosť - zámočnícke práce

Celkové návrhy - interiéry - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

Práca: -klampiarske -zámočnícke -zváračské -kovoobrábacie. Inštalácia, opravy a revízia: -propánbutánových, PB** staníc -spotrebičov. Predaj: -sporáky na plyn a elektriku -ohrievače vody, bojlery -náhradné diely. Autoservis: -konverzia, prestavba automobily na alternatívny pohon plyn propán bután vrátane revízie na ...

Pokrývačstvo, tesárstvo - pokrývačské a tesárske práce - konštrukcia striech a prístreškov, záhradných altánkov, pergol.

Atypické výškové práce Klampiarske práce Pokrývačské práce Zámočnícke práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Autoklampievstvo. Karosárstvo. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony aj nad 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna - zahraničné, medzinárodné.

Remeselnícke práce: - murárske, stavebné, výkopové a pozemné práce.

Služby: - vyhľadávanie vodných prameňov - vyhľadávanie geopatogénnych zón - riešenie obytného priestoru Feng-Shui - hypnózy.

Stavebná spoločnosť - dodanie a montáž plastových a hliníkových okien a dverí - murárske práce - zatepľovanie budov - rekonštrukcia domov a bytových jadier.

Stavebná firma: - rodinné domčeky na kľúč - bytové doby - rekonštrukcia stavieb Zemné práce Nákladná doprava

Tesárstvo: - konzultácie, - návrhy, - konštrukcia, - projekty, - realizácia. Pokrývačstvo.

Činnosť: - projekcia TZB (voda, plyn, kanalizácia, vykurovanie, vzduchotechnika) - energetické poradenstvo - vypracovanie preukazu energetickej náročnosti budovy (PENB)

Podlahárstvo Voborník je rokmi a zákazníkmi preverená firma nadväzujúca na rodinnú remeselnú tradíciu už od roku 1977. Zakladáme si na dobre odvedenej práci s dodržiavaním technologických postupov a používaním vhodných a kvalitných materiálov, ktoré sú zárukou požadovanej dlhej životnosti podláh a spokojnosti našich zákazníkov, investorov a ...

Činnosť: - spracovanie odborných VŠ textov - tvorba vysokoškolských seminárnych, bakalárskych, diplomových, rigoróznych a MBA prác.