Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Rekonštrukcia bytových jadier a rodinných domov na Znojemsku. Zaistím kompletnú rekonštrukciu kúpeľne. Inštalatérske práce v interiéri aj exteriéri. Vykonávam havarijné inštalatérske úkony. Pohotovosť 24 hodín denne.

Dovoz a predaj plynových zásobníkových ohrievačov vody vyrábaných v USA Veľkoobchod, maloobchod plynové zásobníky ohrievača vody QUANTUM -kúrenársky materiál -elektrické zásobníkové ohrievače vody projekcia, dodávka a montáž, servis, opravy Stavby plynovodov V oblasti plynofikácií vykonáva naše firma stavby vysokotlakových, ...

Predaj, opravy: -vysokozdvižných, paletových vozíkov -návěsné a nesené, samochodné postrekovače -náhradná diely na VZV a postrekovače -repasované VZV a postrekovače -trysky na postrekovače -Navigácia Výroba: -postřikovače, strešné okná, svetlíky.

Betonárske práce Inštalácia - sadrokartóny Murárske práce

Montáž sadrokartónu, priečok, stropné podhľady, podkrovné vstavby.

Spoločnosť Richard Chrastina vykonáva všetky inštalácie vodo topo plyn - vodoinštalačné, kúrenárske a plynové práce v regióne Zlín, Vsetín-Zlínsky kraj. V odbore vodoinštalačné práce realizujeme nové rozvody vody a odpad pre rodinné domy, bytové, panelové domy i priemyselné objekty a vykonávame ich rekonštrukcie. Rozvody vody zo všetkých ...

Stolárska dielňa Radim Sladký sa zameriava na výrobu rôznorodého nábytku, kuchynských liniek či vstavaných skríň. Vykonávame stolársku výrobu na objednávku podľa požiadaviek našich zákazníkov, ku ktorým pristupujeme individuálne a snažíme sa vyhovieť ich priania. Sme schopní spracovať zákazky pre zákazníkov z okolia Moravského Krumlova, Ivančic, ...

Pomôžeme Vám s realizáciu: - kúpeľní - podláh - kuchyne - interiéry - sadrokartonárske práce - dekoračné omietky

Projekcia, montáž, výstavba, komplexné dodávky na kľúč: Plynárenská stavebná výroba: -liniové plynovody -plošná plynofikácie miest a obcí vrátane domových plynovodných prípojok -opravy, rekonštrukcie existujúcich plynovodných sietí -Priemyselné plynovody Skúška, revízie, uvedenie do prevádzky, zaškolenie obsluhy.

Kovovýroba, kovoobrábanie, zákazkové zámočnícke práce, ľahké oceľové konštrukcie, mechanické opravy. Zámočnícke práce, zváranie, zákazková výroba z ocele, hliníka, nerezu, zváranie TIG, obrábanie. Prevádzka: Citonice č.3

Výroba elektro rozvádzačov pre automatizáciu. Tvorba projektovej elektro dokumentácie. Oprava jednoúčelových strojov. Revízie elektrických strojov a zariadení. Elektromontáže. Montáž strojných zariadení. Automatizácia.

Výroba: -oceľové konštrukcia -strojnětechnologické celky -strojní zariadenia pre ekológiu -tunelové pece pre vypaľovanie keramiky -tunelové pece pre tehelne -pecní vozne pre tunelové pece -drobná zámočnícka kovovýroba. práca: -stavebné montážne. činnosť: -projekce -obchodné a sprostredkovateľská.

Stavebná firma, ktorá zaisťuje výstavbu, projekciu, prípravu a administratívu pozemných stavieb. Vykonáva stavbu RD na kľúč, murárske a stavebné práce. Postará sa o elektroinštalácie, sadrokartóny, hydroizolácie, obklady a dlažby, inštalatérske práce.

Stavebná firma, ktorá zaistí výstavbu RD, pergol a záhradných altánkov. Vykonávame rekonštrukcie RD, priemyselných hál, fasád a ďalších objektov. Staviame oporné múry a oplotenie. Realizujeme lesné cesty a mlatové povrchy. Zaisťujeme zemné a demolačné práce vrátane odvozu a likvidácie odpadu.

Kovovýroba Jiří Florian sa zaoberá zákazkovou výrobou kovových schodísk, zábradlí, brán, vrát, bránok, mreží i záhradného nábytku. Ponúkame aj rošty pre fasádne zavesovací obklady, vrátane soklov. Nájdete nás v Ivančiciach. Kovovýroba, zámočníctvo: - kovové vráta, brány, bránky - schodisko - zábradlia - mreže - záhradný nábytok - ...