Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizácie a regulácie - projekty a revízie vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, vetranie, digitálne riadiace systémy.

Realizácia, opravy - strechy. Tesárske, pokrývačské, klampiarske práce.

Realizácia, opravy - strechy. Tesárske, pokrývačské, klampiarske práce.

Činnosť: - kovoobrábanie - výroba oceľových konštrukcií - zámočnícke práce

Všetky podlahárske práce: - pokladanie - montáž podlahových doplnkov - renovácia podlahových krytín - príprava podkladu - predaj všetkých podlahových krytín - PVC - renovácia parkiet - lamino - vinylové podlahy. Vzorková predajňa: - Zlín, Tr.T.Bati 56.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia technického zariadenia stavieb - zemné práce - demolácia - čistenie povrchov tryskaním - štukovanie - sanácia muriva.

Zaisťujeme zámočnícke služby. Zastupujeme výrobcov kľúčov Mul-T-Lock a bezpečnostných HT dverí. Inštalujeme bezpečnostné zámky, kovania a systémy generálneho kľúča. Špecializujeme sa na dodávku a servis bezpečnostných dverí a vykonávame núdzové otváranie dverí bytov, áut v Zlíne a okolí.

Podlahárske práce - pokládka laminátovej podlahy, drevené podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy aj koberce.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - prípojky, elektromerové rozvádzače - elektrické podlahové vykurovanie - domáce telefóny, zvončeky.

Služby - nákladná autodoprava - odvoz sute a odpadu - demolácia - zemné práce.

Výroba a predaj - paličkované doplnky - šperky - kabelky - dámske odevy.

Zámočníctvo. Práca: - zámočnícke.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia bytových jadier - zatepľovanie budov - búracie práce. Požičovňa, prenájom: - lešenie.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - montáž elektronických zabazpečovacích zariadení - montáž LED osvetlenia. Pobočka Do Višňovky 74 251 01 Herink, okres Říčany

Stavebnou spoločnosťou - nový bytová výstavba na kľúč - rekonštrukcia domov - zatepľovanie - sadrokartonárske práce.

Stolárstvo, výroba, predaj, distribúcia, dodávka: -interiérové dvere a zárubne z masívu -dvere posuvné, plné, presklené s priečkou, celopresklené, elegantné -zárubne do hrúbky steny 300 mm z masívneho dreva -nad 300 mm z dyhovanej latovky -šírka obložiek 65 alebo 85 mm -súčasťou dodávky je tesnenie vo farbe použitej dreviny, protiplech a ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske

Služby: - medzinárodná kamiónová doprava - zemné práce - skladovanie - ubytovanie Autoservis, autoopravovňa: - osobné a nákladné vozidlá

Stolárstvo. Výroba nábytku na mieru - kuchyňa - kancelársky nábytok - spálňa - záhradný nábytok - pergoly.

Služby: - elektroinštalácia - priemyselná elektroinštalácia - revízia

Autoservis pre automobily: - osobné - dodávkové - nákladné - tuzemskej i zahraničnej výroby. Stolárstvo, sedlárstvo: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Hlavnou činnosťou spoločnosti D&M Designe je zákazková výroba a montáž bytového nábytku z dyhy az lamina. Vyrábame kuchyne, vstavané skrine, spálne, obývacie izby, vybavenie detskej izby, pracovne či kúpeľne. Vyrobíme aj schody, zábradlia, dvere, knižnice, kancelársky nábytok alebo vybavenie obchodu či reštaurácie. Máme skúsenosti aj s ...

Služby zákazkového dámskeho aj pánskeho krajčírstva a módneho štúdia. Výroba: - svadobné ručne vyšívané šaty, plisovanie látok, šitie krojov a historických uniforiem a ďalšie - bytový textil, periny a vankúše, poťahy na sedacie súpravy, záclony a závesy.